Aktywne Wpisy

Ytarka +328

mickpl +588
Łociepanie, takiego boomerskiego chrzanienia o mieszkaniach to już dano nie widziałem XD Zaczęło się od narzekania na internetowe bojówki mieszkaniowe, potem, że cena w Warszawie wzrosła, bo była przecież niższa niż w Berlinie, a u nas jest bezpieczniej. Całość okraszone jakąś paraekonomią z pogranicza wywodów Maxa Kolonko.
Gwiazdoski, mnie to interesuje ile ty osobiście tych kurników nakupiłeś XD
#nieruchomosci #kanalzero
Gwiazdoski, mnie to interesuje ile ty osobiście tych kurników nakupiłeś XD
#nieruchomosci #kanalzero
źródło: boomer
Pobierz

Ale jest jedna sytuacja, która zdarza się regularnie i która niemiłosiernie mnie triggeruje. Nie nie jest ot weselny pytong w wykonaniu Sławomira, idiotyczne zabawy na oczepinach czy pokaz stylu w wykonaniu Januszów.
Jest taki moment na weselu jak po 22:00 są podziękowania dla rodziców. O nieee, nie chodzi o tańczenie w kółeczku do "cudownych rodziców mam" bo tego nie widziałem już z 5 lat. TO jest jak rodzice stoją na środku z prezentami i z kwiatami i sie ściskają z młodymi i matka beczy, ojciec wzruszony, ludzie biją brawo, zaraz ojciec zatańczy swój taniec z córką, którą jeszcze niedawno kołysał na rękach i odprowadzał do przedszkola. Dziękujemy Wam za wychowanie, za te wszystkie lata cierpliwości, nieprzespane noce i za każdy dzień wsparcia. że jesteśmy tu gdzie teraz i poświęcenie i nagle k---a DJ czy tam wodzirej wchodzi na środek parkietu i anonsuje
DZIEKUJEMY DZIEKUJEMY A TERAZ PRZED PAŃSTWEM
P I E C Z O N A Ś W I N I A
Leci muzyka z janosika
k---a kucharze wjeżdżają ze świnią na parkiet
Świnia na stoliku z kółkami niczym na łóżku szpitalnym
jedno kółko się hyboce KwiKwiKwiKwi!! jakby sama świnia przemówiła
petardy wbite w dupe sypią iskrami na wszystkie strony
światła z chińskich ledów walą wszystkimi kolorami
gwiazdki k---a koloroki
muzyka z janosika się rozkręca
zwłoki świni jeżdżą teraz wokół parkietu żeby każdy mógł ją zobaczyć z bliska
dzieci biegają za nią jak za Gandalfem w Bagosznie
fotograf biega za dziećmi
ludzie robią zdjęcia i sobie pokazują nawzajem
inba jak s-------n
a Ci biedni rodzice, k---a stoją z boku, zażenowani; obładowani jakimiś k---a skrzynkami ze storczykiem, workiem z celofanu na słodycze i parzoną kawę Tchibo Family oraz z karykaturą w antyramie, format a2. I nie wiedzą k---a co mają ze sobą zrobić bo przed chwilą mieli swoje 5 minut a teraz najlepiej gdyby zniknęli bo na piedestale trup świni.
Ehh znowu będą pytać czemu nie ma świni na filmie
#zalesie i troche #pasta i jednak #heheszki chyba
@Nitro_Express: To też standard... tak wymiennie :D Janosik z Piratami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Dawno tak nie smiechłem. Dzieki mirku!
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1601582863FgOFy2MWtZaxTVlp3XENKa.jpg
Pobierzźródło: comment_1601582932wqhHIQloP48AzN62TBSEBj.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
A tak w ogóle, to wesele miałem 3 lata temu i nikt nawet nie pomyślał o jakiejś k---a świni. Co to się teraz dzieje?!