Aktywne Wpisy

okoboji +110
400 tysięcy złotych za niekatywny kanał na youtube, który przez prawie rok wypuścił jeden film z animaacjami generowanymi AI a do tego ten film jest recenzją filmu.
Ludzie szanujcie swoje pieniądze ja wiem, że każdy wydaje na co chce ale ola boga bez przesady.
Jakby ten "twórca" jeszcze coś dowoził, dodawał, zarażał nauką jak 10 lat temu to ok ale on jedyne co zrobił pożytecznego ostatnio to zbierał na operację barku u
Ludzie szanujcie swoje pieniądze ja wiem, że każdy wydaje na co chce ale ola boga bez przesady.
Jakby ten "twórca" jeszcze coś dowoził, dodawał, zarażał nauką jak 10 lat temu to ok ale on jedyne co zrobił pożytecznego ostatnio to zbierał na operację barku u
źródło: Zrzut ekranu 2026-01-30 o 12.43.38
Pobierz
Urośnij do 190 to może 30 letnia szczurzyca cię zaakceptuje xD
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #blackpill
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #blackpill

Polecam wszystkim zapoznanie się jak szury manipuluja badaniami naukowymi wstawiając jako powierdzenie szkodliwości promieniowania 5G. Strona zapewnia, że znajdziemy tam AŻ 378! badań naukowych ❤ mój wewnętrzny naukowiec, aż robi fikołki radości. Wchodzę i w tej stercie odnajduję:
- mikrofale (które gotują żarcie, więc możemy sobie wyobrazić, co zrobiły takiemu szczurowi) - faktycznie zarąbisty dowód przeciwko 5G
- manipulacje typu:
badania które miały potwierdzać szkodliwy wpływ wi-fi na płodność były prowadzone u mężczyzn trzymających laptopa na kolanach. Wniosek: trzymanie laptopa na kolanach może zmniejsza jakość nasienia. Nie da się wywnioskować że, przez wi-fi. Natomiast na logikę z jakiegoś powodu moszna wisi poza organizmem - może dlatego, że wysokie temperatury nie służą jądrom? Hmmm, co wspólnego może mieć laptop i wysoka temperatura? NO IDEA.
Podobnie jest z informacją, że telefon komórkowy został uznany za szkodliwy i potencjalnie kancerogenny - dlaczego? Bo trzymanie go godzinami przy czaszce i przegrzewanie mózgu nie jest zdrowe. Wykorzystywanie wyników tych badań w walce z 5G jest delikatnie mówiąc - nadinterpretacją, a mniej delikatnie - oszustwem, manipulacją i robieniem ludziom wody z mózgu
- umieszczanie wyników badań na pałę licząc, że nikt tego nie sprawdzi.
No więc, sprawdzam sobie taki tytuł: "Does prolonged radiofrequency radiation emitted from Wi-Fi devices induce DNA damage in various tissues of rats?"
https://www.emfdata.org/en/studies/detail&id=369
Z jakiegoś powodu brakuje skrótu z wniosku tego badania, który spotkałam we wcześniejszych. Wchodzę w oryginał i oto wniosek tego badania: https://www.sciencedirect.com/.../abs/pii/S0891061816000053#!
In conclusion, long-term exposure to 2.4 GHz RF radiation (Wi-Fi) does not cause DNA damage of the organs investigated in this study except testes. "
Nie ma to jak popierać swoją teorię badaniami, które w ogóle jej nie potwierdzają, ale nieważne, ważne by liczba 378 badań "nad szkodliwością 5G" ROBIŁA WRAŻENIE.
Internet należy wielbić i przeklinać. Kiedyś przez niego wszyscy zginiemy. #szury