Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 295
W nawiązaniu do tego wpisu:
Mirek napisał jak byk, że ta cała Bella Roma jest w Cieszynie. I pytanie do ludzie atakujących tę knajpę na Google: Nie p----------o się Wam troszeczkę?! Knajpa, która oberwała jest w Pielgrzymowicach. Jak już chcecie robić takie rzeczy, to przynajmniej znajdźcie właściwy cel.
Wołam też autora oryginalnego wpisu @Lordsow
#c---------------a #gastronomia #afera
Del - W nawiązaniu do tego wpisu:
Mirek napisał jak byk, że ta cała Bella Roma jest w...

źródło: comment_1601009535LqBhLYnoDXpG207vFZcXES.jpg

Pobierz
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 181
@Del haha trzeba być nieźle zamulonym żeby nie zweryfikować czy aby napewno wystawia się negatywną opinię docelowemu lokalowi który groził pozwami. Ja dodatkowo się upewniłem sprawdzając najnowsze opinie. Jest napisane jak byk na screenshocie która to Bella Roma
  • Odpowiedz
  • 28
@Olabogacojapacze: Ostatnio ktoś wrzucił test IQ na wypoku, to niektórzy się chwalili, że im wychodzi wynik poza mierzalnym zakresem. Więc albo byli wybitnie inteligentni, albo... No, cóż...
  • Odpowiedz
  • 1
@EdekMoczygeba: Może, ale pewności nie mamy. A okaże się, że to ktoś inny i oberwie rykoszetem. Choć i tak postawa poniżej krytyki.
  • Odpowiedz
@Del "pewności nie mamy" XDDDDD
No tak, ciężko sprawdzić. Lepiej wywyższać się intelektem wśród wykopków, bo to jedyna grupa w której można zabłysnąć.
Wpisz w Google "bella Roma Cieszyn". Po prawej wyskoczą Ci informacje o knajpie, poniżej zdjęcia będzie przycisk "strona". Kliknij go.
W drugiej karcie wpisz "bella Roma Pielgrzymowice". Po prawej wyskoczą Ci informacje o knajpie, a poniżej zdjęcia będzie przycisk "strona". Kliknij go.

Porównaj obie strony i się nie
  • Odpowiedz
  • 5
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • Odpowiedz
@Del czyli standardowo, jak właściciel. Za żadna cenę nie przyznać się do błędu XD
W obu restauracjach straszył prokuraturą. Nie wiem czy "po pomyłce", skoro pisał 3 miesiące wcześniej.

Sam nie pisałem opinii, nie jestem członkiem tej prywatnej armii. Mnie po prostu śmieszy takie podejście jak Twoje. Potrzebujesz być mądrzejszym od kogoś, ale jedyne miejsce w którym możesz to zrobić to Wykop. No, wysokie ambicje ¯_(ツ)_/¯

A w oryginalnym wpisie odezwałem
  • Odpowiedz
  • 1
@Goronco: Ale ja wam wytykam, że z---------e, bo atakowalśscie przez pół dnia nie tę knajpę, a ty mi p--------z o tym, że to ten sam właściciel. I na pewno od razu o tym wiedzieliscie. Na pewno zrobiliście risercz, a nie bezmyślnie klikaliście, byle tylko nazwa się zgadzała. Jakoś przy Willi Karpatii dopiero po paru dniach ktoś wyłapał, że jest inny pensjonat należący do tej osoby, a tu od razu dziwnym
  • Odpowiedz
@Del niee, to ty nie sprawdziłeś czy knajpa ma tego samego właściciela. To nie zawiniła jednostka prawna(ktora pewnie zresztą jest jedna), a osoba prywatna. To ty potrzebowałeś się wywyższyć. I podkreślam, że ja nie pisałem żadnej opinii ¯_(ツ)_/¯. Jeśli willa karpatia miała drugą placówkę która nazywała się inaczej i w ogóle, to faktycznie dziwne, że została znaleziona później. "przeprosił, a akcja powinna się w tym momencie skończyć". Tego to w ogóle
  • Odpowiedz
  • 0
@Goronco: Na pewno akcja się skończyła? Bo ja widzę jeszcze opinie 1/5 sprzed niecałej godziny. Fakt, że znalazł się jeden porządny, co przeprosił.
  • Odpowiedz