Wpis z mikrobloga

@mirekmirkowski: Jeżdżenie na rowerze to nie może być pasja? Hobby to tylko chlanie w klubie czy jak, bo trochę to z twojego wpisu wynika. Chodzenie po górach też złe, bo koniecznie trzeba bawić się w klubach i łazić po knajpach. Czyli już rozumiem co normictwo ma na myśli, kiedy daje swoje rady, aby znaleźć pasję.
  • Odpowiedz
@mirekmirkowski: Drogie drinki i głośne kluby to raczej zabawa dla plebsu, masz małe szanse na znalezienie tam fajnej dziewczyny. Wakacje w wypasionych hotelach z allinclusi to rozrywka dla emerytów i tych co pracują fizycznie, po pracy umysłowej to żaden odpoczynek.

Inna sprawa, jeżeli ktoś jest naprawde bogaty to raczej nie dogada się z kimś biednym, nie chodzi tu o kase ale o przepaść w sposobie myślenia.
  • Odpowiedz
Według Raportu Rzecznika Praw Obywatelskich "Ochrona zdrowia psychicznego w Polsce” u 23 proc. Polaków można rozpoznać przynajmniej jedno zaburzenie psychiczne w ciągu życia.

@Usmiech_Niebios: wygooglałem a jakimś artykule, nie wiem czy można to nazwać legitnym źródłem, bo samego raportu nie czytałem - i przyznam że mi się nie chce, no ale - jesteśmy szczęśliwi :)
  • Odpowiedz
@mirekmirkowski zesrał się Oskarek nawet nie będę czytał do końca bo szkoda na jakiegoś normickiego pajacyka. Czym został spowodowany ten wysryw i czemu to zawsze sprowadza się do tych zasranych kobiet? Kobiety nie są ważne w życiu.
  • Odpowiedz
@mirekmirkowski: otóż to. Ludzie na poziomie nie przeliczają wszystkiego na kasę, a tym bardziej nie robią tego w relacji - bo realistycznie każdemu może podwinąć się noga, spotkać go choroba czy cokolwiek innego. Wypominanie komukolwiek 'ile na ciebie wydalem' odstręcza natychmiastowo bo pokazuje, że traktuje druga osobę jak przedmiot, jak cos na czym da się stracić albo zarobić w zależności od sytuacji. Takie zachowanie jest okropne.
  • Odpowiedz