Aktywne Wpisy
Bananek2 +1
Kto ze świętego tagu chciałby uczestniczyć w takich przygodach?
Idealny dzień składałby się z czterech etapów
1. żeby usiąść razem obok siebie i podyskutować, ale nie small talk tylko deep talk o życiu na życiowe tematy, ja siedziałbym na tym gdzie ten typek z uszami, a ty na tym gdzie jest wolne, przegroda między klopami zapewniałaby lepszą otwartość w wyrażaniu swoich opinii, zamniejszałaby fobie społeczną, dobre miejsce na szczere rozmowy
#przegryw #
Idealny dzień składałby się z czterech etapów
1. żeby usiąść razem obok siebie i podyskutować, ale nie small talk tylko deep talk o życiu na życiowe tematy, ja siedziałbym na tym gdzie ten typek z uszami, a ty na tym gdzie jest wolne, przegroda między klopami zapewniałaby lepszą otwartość w wyrażaniu swoich opinii, zamniejszałaby fobie społeczną, dobre miejsce na szczere rozmowy
#przegryw #
Jaca tak bardzo nie może się doczekać jazdy na łyżwach, że ogląda je na Instagramie w drodze do pracy. My zaś spotykamy się jutro (23.01) o 21:00 #wieczorem na Spiskiej. Zapraszam!
FAQ:
Q: Mogę też przyjść?
A: Możesz, jak najbardziej, jeszcze jak.
Q: Jak was poznać?
A: Masz dwie możliwości:
1. Załóż charakterystyczną czapkę, śmieszny sweter czy rękawiczki z papieżem i daj znać w komentarzu lub PW. Znajdziemy się.
2. @kwiatencja jest
FAQ:
Q: Mogę też przyjść?
A: Możesz, jak najbardziej, jeszcze jak.
Q: Jak was poznać?
A: Masz dwie możliwości:
1. Załóż charakterystyczną czapkę, śmieszny sweter czy rękawiczki z papieżem i daj znać w komentarzu lub PW. Znajdziemy się.
2. @kwiatencja jest
https://allegro.pl/oferta/witamina-d3-5000-iu-k2-mk-7-200-mcg-100-tab-nowosc-8505295906
#suplementy #mirkokoksy