Aktywne Wpisy

Medokin99 +544
#motoryzacja #honda
Nawiązując do wpisu
https://wykop.pl/wpis/83961361/motoryzacja-honda-jezeli-mysleliscie-ze-ostatnio-m
Chciałem
Nawiązując do wpisu
https://wykop.pl/wpis/83961361/motoryzacja-honda-jezeli-mysleliscie-ze-ostatnio-m
Chciałem
źródło: IMG_8742
Pobierz
Misaka +252

Hejo,
Jak sciagnac gre unity zeby moc pograc w nia offline? Flashowki kiedys sie sciagalo zwykla wtyczka SWF ale widze, ze tutaj to tak srednio dziala..
offline, racja poprawione.
No wlasnie zapisanie calej strony w komputerze nie dziala, wszystko odpala po za gra
W necie duzo ludzi napisalo, ze z Unity jest niezly problem zeby to sciagnac. jakos do 2015 roku wystarczylo, zrobic tak jak napisales ale pozniej cos sie pozmienialo, cos z WebGL ale nie bardzo wiem o co chodzi wiec sie nie wymadrzam;p
CHodzi o to że pliki za zgzipowane i przeglądarka musi wiedzieć żeby je wypakować i takie usatwiania są np w .htaccess
Dlatego trzeba mieć server WWW, może być miniWeb
Brzmi i wyglada skomplikowanie, ale to juz jaks trop. Poczytam o tym miniWeb i moze sie uda.
Dziekuje bardzo za pomoc, jak utkne w naprawde slepym punkcie to pozwole sobie zawolac( ͡° ͜ʖ ͡°)
@zibizz1:
Hmm.. strona zapisana jako kompletna, pliki wrzucone do htdoc ale cos ne chce hulac;/
źródło: comment_1600455392okbSShAllAS3DcOFr2oOMX.jpg
Pobierzźródło: comment_1600456569Vt1F0kDZunhPNjp3AMvgUp.jpg
PobierzTam JavaScript chyba sam sobie ściąga dodatkowe pliki których nie ma w htmlu. Pewnie ich nie masz, musisz dodatkowo pobrać.sprawdz w konsoli F12 co tam w trawie piszczy
Ciut wyzej dokopalem sie do konsoli, tyle w google znalazlem z podpowiedzi ale wlasciwie totalnie nic mi to nie mowi
Zakladka network jest pusta
a wroc, po odświeżeniu cos sie pokazalo( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1600456810vpb0LZbj83oSUkRh1wbmIj.jpg
PobierzUnity Loader je pobiera
Musisz je pobrać z oryginalnego serwera ręcznie. W jednym musisz zmienić ścieżkę bo widać że wskazuje na zewnętrzny serwer
Kurde prawie sie udalo! jeszcze tylko gdzies zmienic nazwe i hula!
źródło: comment_1600459493vQ5zuVONEulQa83O3l4jTU.jpg
Pobierz