Aktywne Wpisy

Może i zdjęcie ujowe, ale facet ma ostatnio ciężkie dni - najpierw ból zęba a teraz ból pleców - więc mimo, że jeszcze poprzedni post przysięgałam sobie, że już więcej gołąbków robić nie będę to właśnie spędziłam ponad dwie godziny w kuchni, żeby polepszyć mu troszkę humor.
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
źródło: temp_file6492368896172123589
Pobierz
EwMaj +3
Ej, wy tak serio uważacie, że z Hokejorza i księgowej coś będzie? Przecież on jest totalnie nią niezainteresowany. Ich relacja jest tak powierzchowna i pusta, rozmowy tak nieistotne jak rozmowy z ziomkiem z Żabki, który wszystkich pyta "jak leci wariacie". To nie kwestia tego, że on się boi za rękę ją złapać. On nie chce. Czuje do tej dziewczyny taki sam pociąg jak rudy chomik Adam do Asi z 4 sezonu. Już

źródło: comment_16003952878Qxr2sQ0d89rZ0G0nPfRi4.jpg
Pobierz@Lulu_Quest: wrogini? ( ಠ_ಠ)
Kiedyś w TESCO zobaczysz, powiesz mi tak". Niedawno przeczytałem tekst a tam
"Kiedyś TEŻ TO zobaczysz, powiesz mi tak"
@Widzet: też miałem takie rozkminki. Ile to lat się zastanawiałem w kościele o co chodzi z tym "toczyńcie na moją pamiątkę". I co to znaczy te toczyńcie, a może toczyń cie, ale też bez sensu. I w tych różnych analizach nigdy sam nie wpadłem, że to może być "to czyńcie" XDD
Z kolei moja różowa w najpopularniejszej piosence Jeden Osiem L słyszała "wszystkie chwile złe,
Komentarz usunięty przez autora
Ale ja w dzieciństwie miałem gorzej, zawsze myślałem, że ten mały gruby nazywa się Bolek Ilolek, a ten drugi to po prostu jego brat noname
@Widzet:
pfff - a o Czarli z Teron słyszeliście? ( ͡º ͜ʖ͡º)
https://pl.wikipedia.org/wiki/Charlize_Theron ( ͡° ͜ʖ ͡°)
,,LOKETEMBURG przez Włocławek'' zamiast ,,WLOKĘ TEN BÓL przez Włocławek"
Myślałam, że Loketemburg to jakaś miejscowość
źródło: comment_1600417393ytWWrVACZKolBc8tQrPEL0.jpg
PobierzI przez pół życia zastanawiałam się czym są te Sydoły? Cały czas śpiewałam te dziwne "na sydoły" i nikt mi nie powiedział co to w ogóle jest, albo, że źle to śpiewam; a jak byłam dzieckiem to był bardzo popularny utwór.
I dopiero niedawno, ktoś mnie uświadomił,
Jeśli chodzi o ten sam hit, a w zasadzie kit, to zamiast "Ela całowała cudnie" słyszałem "Ela całą forsę gnie" (dziwnie tu zasylabował), a zamiast "Karolina w Hollywood" - "Karolina w koniu".
Inny przykład - w T Love "Nie, nie, nie" w wersie "Bądź pozytywnym wojownikiem, kiedy na ringu zostajesz sam" słyszałem "kiedy najndu zostajesz sam" i zastanawiałem się, o co chodzi.
Z
@ZieloneKoloTramwaja: boże ja tak samo XD
(chociaż ja tam zawsze słyszałam "jesnowelon" i myślałam, że to jakieś ładniejsze, np staropolskie określenie na "jasny welon" XD)