Aktywne Wpisy
Mirki jakie miejsce parkingowe będzie lepsze? Przy ścianie czy w środku. Zaznaczyłem dwa między którymi się zastanawiam. Dodam że to przy ścianie jest trochę tańsze.
#parking #motoryzacja #nieruchomosci #deweloperka #patodeweloperka
#parking #motoryzacja #nieruchomosci #deweloperka #patodeweloperka
murison +157
A wszystko to w imię bandy rowerzystów którzy chcą zamanifestować światu jacy są wspaniali. Banda samolubnych dupków.
Jeśli cokolwiek osiągnęli to na pewno nienawiść do siebie i tych swoich pieprzonych rowerków...
#warszawa #rower #terroryzm #dupki
Jest dokładnie odwrotnie. To m.in. dzięki masie i temu jaki ból dupy powoduje, jazda na rowerze jest tak popularna.
Nie nie ma sensu. Sensowniejsze porównanie brzmi: dzięki głośnym i kontrowersyjnym paradom gejów, geje mają względny spokój i rzadziej dostają #!$%@? na ulicy za swoją orientację. Mimo że same parady są #!$%@?ące dla mieszkańców. Zgodzisz się?
@maciek_gi: Uważasz że gdyby masy nie było to nikt by na rowerze nie jeździł? rotfl.
@maciek_gi: no i dotykasz drugiego problemu: jedna osoba w jednym aucie, kiedy w
Jest masa imprez motocyklowych, które blokują miasto. Sam kilka widziałem.
Nic takiego nie napisałem. Brakuje argumentów, więc głupio przekręcasz moją wypowiedź.
Nie muszą już bardziej blokować miasta - przecież robią to 2 x dziennie, 5 x w tygodniu.
@maciek_gi: Napisałeś.
@maciek_gi: No, tak samo rowerzyści z masy nie muszą blokować ulic bo ulice nie są od blokowania.
Skoro tak bardzo chcecie blokować sobie ulice w piątek o 18, to dlaczego nie robicie tego na Białołęce, albo Bemowie w okolicach WATu? Tam nikt do was o to nie
Nie rozumiesz, że czasami nie można jeździć rowerem? Ja akurat do pracy pomykam na dwóch kółkach, ale nie zawsze tak się da. Czasami trzeba załatwić coś samochodem, czasami mi się po prostu nie chcę, chcę po pracy skoczyć coś załatwić itp. Nie rozumiem do czego służyć ma blokowanie dróg? Nie wiem jak jest w Warszawie, w Gdańsku jest dużo ścierzek rowerowych, mogę sobie nimi jeździć i nikomu nie przeszkadzać. Nie
Bzdura i kłamstwo. Odsyłam do odpowiednich przepisów. Jesteś właściwym adresatem masy krytycznej. Stój w korku i kiśnij sobie.
ROTFL! :) Ściągam 20 filmów jednoczesnie. To że idą powoli to nie przez ściąganie filmów tylko no bo tory były złe. :)
Zmniejszy. :) MK ma
Kłamiesz, nie napisałem że "gdyby masy nie było to nikt by na rowerze nie jeździł". Za manipulowanie, panu już podziękujemy.
@maciek_gi: No tak, bo nie blokują one miasta w godzinach szczytu, więc to normalne, że nikt na to nie narzeka.
@maciek_gi: Więc potwierdzasz to, że robicie to o tej porze i w takim miejscu tylko po to aby #!$%@?ć innych? No
To jest wina władz miasta. Trzeba im pokazać że rowerzystów jest dużo i trzeba się z nimi liczyć.
@esio:
Rozumiem i nikomu nie każę jeździć rowerem. Ale jeżeli ktoś chce jeździć to niech ma taką możliwość. Ale w jeżdżeniu np. do
Od kiedy MK jest 'totalną blokadą miasta'? Czy ja coś przeoczyłem? Strasznie się tu wszyscy w tym swoim hejcie nakręcacie. Zaraz się okaże że robimy macę z dzieci.