Aktywne Wpisy
devopsiak +167
Mój kumpel magazynier: iphone, czapka lagerferda, buty balanciagi, bluza hugo bossa
Ja, prawie 30k na łapę programista: cyk pięciopak białych tshirtów z reserved
xD i tak się jakoś żyje powolutku.
#przegryw #bekazpodludzi #programista15k #programista25k #praca #pracbaza
Ja, prawie 30k na łapę programista: cyk pięciopak białych tshirtów z reserved
xD i tak się jakoś żyje powolutku.
#przegryw #bekazpodludzi #programista15k #programista25k #praca #pracbaza
niochland +1316
Jakie są korzyści płynące z takiej umowy prawnej dla niego ?
Jedyną korzyścią jest marzenie o tzipie, marzenie codziennego seksu, potem okazuje się ,że raz na pół roku starczy i to w nagrodę a nie z pożądania
A i jak zaraz ktoś napiszę ,że ,,ale przecież może się zdarzyć ,że kobieta więcej zarabia to ona więcej kasy wnosi "
Może ale jak mamy rozpatrywać wszystkie marginalne przypadki to życia nam nie starczy, faktem jest ,że w polsce najczęściej to facet zarabia na cyrk zwany domem a kobieta na swoje widzimisie
Poza tym podobno, tak się o to kłócicie kobiety zarabiają mniej czyli w tym przypadku powinniście przyznać m rację ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#p0lka #mgtow #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #blackpill #redpill #zwiazki
Chyba nie masz zbyt wielu problemów w zyciu xD
@death070: *seks
@Dykto13: Dodatkowo po ślubie różowe zwykle się zapuszczają. Ja ze sportu nie zrezygnuję, a różowa zawsze znajdzie wymówkę, by zostać w domu, albo zrezygnować z wyjścia na trening na rzecz wyjścia z "psiapsią" na wino.
Zaraz ktoś wyleci z dziećmi. Niedawno posuwałem młodą matkę w trakcie rozwodu...
Poprawiłem, podziękuj
Komentarz usunięty przez moderatora
Chrzanić instytucje małżeństwa, nie wierzę że istnieją wykopki co by chcieli sobie założyć kaganiec na palec xD
@Dykto13: Dobrze że chociaż jesteś w stanie to zauważyć xD