Aktywne Wpisy

JamesJoyce +7
#sztucznainteligencja #programista15k #programowanie
Boicie sie ai w konteksie pracy? Rozmawiam w pracy z programistami i nawet nie wiecie jak wielu koderow kompletnie wypiera ai.
Boicie sie ai w konteksie pracy? Rozmawiam w pracy z programistami i nawet nie wiecie jak wielu koderow kompletnie wypiera ai.

pearl_jamik +189
przestańcie podniecać się tą sztuczną raszplą holenderką, tu macie prawdziwą naturalną piękność.
#mediolan2026
#mediolan2026
źródło: mmrhs5xw9k7sseajw5kv8t2vzfbk35wc
Pobierz

Wygląda na to, że Nintendo ma emulatory wszystkich ich starszych konsol na Switchu i spokojnie mogliby zrobić to jak było na poprzednich konsolach, czyli masz emulatory i kupujesz sobie starsze gry w niskiej cenie, ale po co jak można sprzedać kolekcje za 250 zł ( ͡° ͜ʖ ͡°). Jeśli to nie jest dymanie graczy to już nie wiem co jest. #nintendo #nintendoswitch #gry #konsole
@Gronbar: Jacy wszyscy? Póki co widziałem tylko ciebie, jakiegoś randoma i tego geniusza co przyrównuje klientów korpo zabawkarskiego do więźnów w auschwitz i który musi się zesrać za każdym nawet jak ktoś kichnie w firmie produkującej zabawki xD
Gierki nintendo serious business
źródło: comment_1600200075qVutpELUURPZW0wjnRUch9.jpg
Pobierz@Gronbar: Owszem, ale gościu ma nieźle zryty beret, że takie fikołki robi. Kiedyś p-------ł głupoty, że ludzie kupujący gry na promocji są gorsi niż piraci xD No i za każdym razem musi wysrać 10 wpisów o tym jak bardzo go jakaś gra nie obchodzi.
Po co mam sobie odbierać rozrywkę? xD
źródło: comment_1600202018PMabcTr8Y0tvfq8rQSu5VE.jpg
Pobierz