Aktywne Wpisy

karolina-oska +79
#rolnikszukazony
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta

bArrek +168
Do j-----j pracy jutro

Skille:
1. Samodzielne stworzony framework Selenium + Java + TestNg + Browserstack +100 testów dla kilku przeglądarek i urządzeń mobilnych (nie Appium, ale chętnie się go nauczę). Wszystko spięte przeze mnie na Bamboo, ale Jenkinsa też konfigurowałem.
2. Włąsnoręcznie napisany framework RestAssured + Cucumber + GraphQl
3. Projektowałem też testy w PostManie.
4. Naturalnie umiem Gita i Linuxa
5. Angielski na dobrym poziomie
Ogólnie jestem bardzo samodzielny w tym co robie i wszystko projektowałem sam bez niczyjej pomocy, jednakże teraz poszukuje firmy w której będzie senior automatyk który mógłby sprawdzać mój kod i z którego pomocą będę mógł się dalej rozwijać. Jeśli ktoś ma jakieś ciekawe oferty to zapraszam na priv.
#testowanieoprogramowania #pracait #testowanie
Komentarz usunięty przez autora
Myślę, że 12-13k b2b jest osiągalne, zwłaszcza w Warszawie
Btw. Z tym naturalnie umiem gita i Linuxa to nie takie naturalnie, gita używam od roku, Linuxa nie używałem nigdy, pracuje jako tester ponad 4 lata:P
Zgadzam się :) po prostu zaczynałem od pracy z SVN, potem pracowałem sam, więc poza wypchnięciem czasem czegoś nie robiłem nic w gicie sensownego. Teraz na jednym frameworku siedzi ponad 50 osób. Bez gita byśmy zdechli
PS. Po co do RestAssured zaprzęgać jeszcze Cucumbera, skoro RA już samo jest napisane w konwencji BDD?
Co do stawki to zarabiam teraz zdecydowanie mniej dlatego napisałem tego posta, żeby się zorientować ile mniej więcej mogę krzyknąć. Tak jak mówisz, krzyknę za dużo i potem najwyżej rzeczywistość mnie zweryfikuje. Kto nie ryzykuje ten nie wygrywa.