Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam dość mojego męża. Nie da się z nim żyć.
On chce nas puścić z torbami!
- światło nie zgaszone, jak pytam "dlaczego", to mówi, że zaraz tam wraca albo, ze myślał, że zaraz wraca i potem świeci się dla nikogo przez godzinę.
Mam dość mojego męża. Nie da się z nim żyć.
On chce nas puścić z torbami!
- światło nie zgaszone, jak pytam "dlaczego", to mówi, że zaraz tam wraca albo, ze myślał, że zaraz wraca i potem świeci się dla nikogo przez godzinę.
cyganztorunia +84
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #krakow #przypadkowymurzyn
Kolejna która modliła się o "nie Polaka" i wymodliła. Ona też z IT, robi screena, screena - bo inaczej nie umie. Interpunkcje szanuje jak ten typ ją. Umawia się z obcymi kulturami i myśli o ślubnym kobiercu nad Gangesem. Dziękujemy za ostrzeżenie ale to pani chyba podziękujemy. Jak mówię że już hindusi wybierają wam kobiety i
Kolejna która modliła się o "nie Polaka" i wymodliła. Ona też z IT, robi screena, screena - bo inaczej nie umie. Interpunkcje szanuje jak ten typ ją. Umawia się z obcymi kulturami i myśli o ślubnym kobiercu nad Gangesem. Dziękujemy za ostrzeżenie ale to pani chyba podziękujemy. Jak mówię że już hindusi wybierają wam kobiety i
Z tej okazji mamy dla Was #rozdajo, w którym na każdego czeka nagroda!
Użytkownicy serwerów VPS w nazwa.pl mogą już cieszyć się nowymi obrazami systemów operacyjnych Linux. Poza najnowszymi wydaniami dystrybucji Ubuntu 20.04, CentOS 8, Debian 10 i Fedora 32, do oferty została dodana jeszcze kolejna dystrybucja openSUSE 15.2.
Więcej informacji na blogu nazwa.pl: nazwa.pl/blog/najnowsze-obrazy-linuxa-na-serwerach-vps-w-nazwapl.
Weź udział w #rozdajo!
Odpowiedz na pytanie i wygraj VPS Start na 12 m-cy za darmo!
Do czego można wykorzystać obrazy z najnowszymi dystrybucjami Linuxa?
Spośród dodanych komentarzy wybierzemy najciekawszy, którego autor otrzyma voucher na zamówienie usługi VPS Start na 12 m-cy za darmo!
Dla wszystkich osób plusujących mamy VPS Basic na 3 miesiące za darmo!
Zabawa trwa do poniedziałku (21.09) do godziny 21:00
#nazwapl #hosting #serwery #vps #linux #ubuntu #debian #fedora #opensuse #centosos #serwer #internet
Komentarz usunięty przez autora
@kubeczek140: Chociaż nie jest to temat stricte informatyczny, skuteczna gra na forexie to dość trudne zadanie. Udział w konkursie już masz zagwarantowany, pozostaje pytanie czy uda się zdobyć takim pomysłem VPS na rok za darmo (。◕‿‿◕。) Na pewno VPS Basic na 3 miesiące już jest ᕦ(òóˇ)ᕤ
@fakeman: Ciekawa propozycja. Dość ambitna, biorąc pod uwagę wymagania jakie stawia się przed aplikacjami przeznaczonymi dla tej grupy społecznej. Ale coś takiego mogłoby odnieść duży sukces, gratulujemy pomysłu!
Miałbym dobra maszynę do testowania swoich aplikacji webowy, postawiłbym Seafile. Postawiłbym i skonfigurował VPN aby wreszcie zabrać zdalnie w Heroes III z kolegami.
Bardzo dobry pomysł ( ͡º ͜ʖ͡º)