Aktywne Wpisy
Linnior88 +835
Ej czy ktoś z was pamięta te granulowane herbaty owocowe ? Mi się dopiero teraz przypomniało, że kiedyś coś takiego było i mama czasem mi kupowała do picia
Chociaż pamiętam że tamta co piłam była malinowa (najlepsze że to było tak dawno że ja myślałam że to sobie wymyśliłam i tego nie było )
Chociaż pamiętam że tamta co piłam była malinowa (najlepsze że to było tak dawno że ja myślałam że to sobie wymyśliłam i tego nie było )
mourise +178
#ford #fordfocus #chwalesie #pokazauto #motoryzacja
Komentarz usunięty przez autora
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@w3n5zu: stylistyka odnosi się do pismiennictwa. Do opisu wizualnego odnosi się estetyka. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bardzo często spotykam się z tym "stylistycznym" kaczanem ( ͡° ͜ʖ ͡°) #grammarnazi
@TomdeX: skąd wziąłeś na to pieniążki? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@fishmaker: Nie wiem, ja tam w ogóle nie patrzę na te ich wytyczne, auto ma mi służyć latami, a nie stać w serwisie.
@Jarczur: Megane, i30, fiestę, 308. Japończyków nie brałem pod uwagę przez brak ocynku i dość wysoką cenę. Bez zniżki ponad
@TomdeX: Tu mógłbym cie łatwo zgasić
Jedyne czego żałuję, że pływający kierunek mam tylko z przodu i to że te średnie ledy mają lepszy wygląd świateł dziennych
@xczar0: No tym mnie kupiły. A światło naprawdę dają zacne, jak na ledy statyczne. Póki co silnik jeszcze na dotarciu, więc nie cisnę go, a wiadomo, że dopiero pokazuje pazur w wyższych partiach, ale już niedługo ( ͡° ͜ʖ ͡°)