Wpis z mikrobloga

@TomdeX: Gratuluje! ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wspomniałeś ze przy kupnie dostałeś niezły rabat. Jak to się przekłada na % ceny auta? Tez rozglądam się za nowym autem (podobny budżet) i chciałbym się dowiedzieć na ile można liczyć podczas negocjacji.
@TomdeX: Bardzo fajny. Podoba mi się stylistyka focusa praktycznie od pierwszego modelu. Oby jeździł długo i bezawaryjnie ;)

@w3n5zu: stylistyka odnosi się do pismiennictwa. Do opisu wizualnego odnosi się estetyka. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bardzo często spotykam się z tym "stylistycznym" kaczanem ( ͡° ͜ʖ ͡°) #grammarnazi
@TomdeX: skąd wziąłeś na to pieniążki? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Interwał co 30 tys kilometrów??( _) w doładowanym silniku.. co ten ford?

@fishmaker: Nie wiem, ja tam w ogóle nie patrzę na te ich wytyczne, auto ma mi służyć latami, a nie stać w serwisie.

Rozwiązałeś jakieś inne? Czemu focos akurat? Ile wychodził cennikowo - bez zniżki?

@Jarczur: Megane, i30, fiestę, 308. Japończyków nie brałem pod uwagę przez brak ocynku i dość wysoką cenę. Bez zniżki ponad
@TomdeX: Ale będziesz zadowolony ogółem. Świetne auto. Też się przesiadłem z Corsy, ale D. Też wziąłem manualna, bo dopłatą była kosmiczna tak jak piszesz. A co do Ledow - adaptacyjne w nocy świetnie wyglądają jak "myszkuja" przy zmianie trybow, albo przy wycinaniu promienia świetlnego :)
Jedyne czego żałuję, że pływający kierunek mam tylko z przodu i to że te średnie ledy mają lepszy wygląd świateł dziennych
i to że te średnie ledy mają lepszy wygląd świateł dziennych

@xczar0: No tym mnie kupiły. A światło naprawdę dają zacne, jak na ledy statyczne. Póki co silnik jeszcze na dotarciu, więc nie cisnę go, a wiadomo, że dopiero pokazuje pazur w wyższych partiach, ale już niedługo ( ͡° ͜ʖ ͡°)