Mirki, pijcie ze mną podwójną porcję kompotu ( ͡°͜ʖ͡°) Dzisiaj mam #urodziny 30... ale jeszcze w miarę się trzymam, chodzić mogę. No i z tej okazji nowy zakup. Zważywszy na fakt, że wcześniej jeździłem corsą c to na ten moment jestem z zakupu zadowolony xD #ford #fordfocus #chwalesie #pokazauto #motoryzacja
ile cię ta przyjemność kosztowała? Też się właśnie zastanawiam czy nie zmienić na coś podobnego
@RoshoffaLandrynka: No to jest st-line, dość dobrze wyposażona wersja, stówka starczyła. Dość dobry rabat dostałem, ogólnie zdecydowałem się na focusa, bo prowadzenie jest świetne, manual też bardzo dobry no i wyposażenie w 100% mnie zadowalało.
nie wiem czy nie dołożę żeby też coś nowego ogarnąć
@RoshoffaLandrynka: Powiem tak, oglądałem 15 używanych aut, w każdym coś było nie tak, 3 miesiące poszukiwań, wkurzyłem się i poszedłem do salonu... Co nowe to nowe, corsę c miałem praktycznie od nowości 14 lat... Nic się nie popsuło większego, a to diesel, więc zasada "jak dbasz, tak masz" w pełni się sprawdza, kupując używkę zawsze jest ryzyko.
@ZaczynamOdNowa Nie będzie RS, normy spalin wyskoczyły ten model, tylko ST, u mnie jest 1.5 ecoboost 182KM, ten sam co jest w Fieście ST, ale tam jest 200 KM.
Piękny, gratulacje! Sam myśle o fiescie w pakiecie st line w niedalekiej przyszłości. Jak sprawują się te silniki ecoboost? Pare lat temu czytałem negatywne opinie co do ich awaryjności, ale przez te lata trochę mogło się zmienić
#ford #fordfocus #chwalesie #pokazauto #motoryzacja
@RoshoffaLandrynka: No to jest st-line, dość dobrze wyposażona wersja, stówka starczyła. Dość dobry rabat dostałem, ogólnie zdecydowałem się na focusa, bo prowadzenie jest świetne, manual też bardzo dobry no i wyposażenie w 100% mnie zadowalało.
@cool_story: No i fajnie, oby służył.
@RoshoffaLandrynka: Powiem tak, oglądałem 15 używanych aut, w każdym coś było nie tak, 3 miesiące poszukiwań, wkurzyłem się i poszedłem do salonu... Co nowe to nowe, corsę c miałem praktycznie od nowości 14 lat... Nic się nie popsuło większego, a to diesel, więc zasada "jak dbasz, tak masz" w pełni się sprawdza, kupując używkę zawsze jest ryzyko.
Dzięki!