Wpis z mikrobloga

• 935
Robię się sentymentalny chyba.

Miesiąc temu urodził mi się syn. Życie wywróciło się do góry nogami, nie ogarniamy domu tak jakbyśmy chcieli, ciągle nie mamy czasu na nic. Dowiedziałem się jak kąpać dziecko, kiedy karmić i że zmiana pieluchy nie jest straszna... No chyba że mówisz "ooo jaki bobas" i on akurat sika w twoją stronę do twojej otwartej, gadającej buzi. Wiem jak ciężko udrożnić nosek, że karmiąc piersią trzeba podawać witaminy dodatkowo i że nie ma miejsca na spontaniczność w życiu codziennym. Mimo kryzysu emocjonalnego i wycieńczenia fizycznego kochamy się nadal i idziemy do przodu jako rodzinka NL. Miłej niedzieli Miraski( ͡º ͜ʖ͡º)

#feels #rodzina #tatacontent #zwiazki #holandia #niebieskiepaski #rozowepaski #chwalisiealetylkotroche
IkBenPool - Robię się sentymentalny chyba.

Miesiąc temu urodził mi się syn. Życie wy...

źródło: comment_1599975627s223QpKJM56DhbbGtZ5Rxy.jpg

Pobierz
  • 285
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@IkBenPool Znam to uczucie z autopsji :D Kilka dni temu urodzilo nam sie 2gie dziecko. Mireczku, zacisnij zeby i glowa do gory. Teraz nic innego optocz bombelka nie jeat wazne. Pomagajcie sobie i wspierajcie sie z rozowym i bedzie dobrze :)
  • Odpowiedz
@Phyrexia Patrzę na to jakie ty wrzucasz wpisy i sorry, ale też można śmiało powiedzieć, że mylisz wykop z fejsem, idąc twoim kulawym tokiem myślenia.

I to stwierdzenie zawsze będzie kulawe, bo mirko jest właśnie od tego, żeby pisać tu na przeróżne tematy. Jeżeli nikogo się przy tym nie obraża to komu co do tego? Po co się p-----------ć? Dla tych paru plusów od klakierów?
  • Odpowiedz
Niby dlaczego OP nie może napisać o kryzysie emocjonalnym!? Rodzicielstwo wywraca życie do góry nogam i nie można się na to przygotować. Teraz ma kryzys, co jest normalne, a po latach z innej perspektywy będzie wiedział, że są gorsze momenty. Tacy jesteście k---a mądrzy..... Zapomniał wół jak cielęciem był.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@IkBenPool: kolejny tip dla Ciebie: nie trzymaj dziecka w pozycji siedzącej, wpływa to źle na jego kręgosłup, który nie jest przygotowany na takie obciążenie.
  • Odpowiedz
@katf: @Haerbin: @innigri: dorośli zakrywaja twarz by nie zostać rozpoznanym i nie widzieć tej twarzy w dziwnym kontencie.

Wszystkie malutkie dzieci są identyczne, nie do rozpoznania nawet przez matkę (patrz podmianki w szpitalach). Gdy zyskają jako tako świadomość zmieniają się fizycznie o 180stopni, a gdy zaczynają cokolwiek kumać nie są do młodszych siebie nawet podobne.

To dziecko widząc swoje zdjęcie w internecie nie będzie oburzone, bo
  • Odpowiedz