Aktywne Wpisy
Kowal19888 +132
#pokazkota myślę nad imieniem dla tego małego rudzielca, jakieś propozycje? :)
Metodzik +368
=====================[DARMOWA GRA NA STEAM]===================
Half Life 2 za D̲A̲R̲M̲O̲ w STEAM
OCENA
METACRITIC: metascore: 96/,userscore: 91
Half Life 2 za D̲A̲R̲M̲O̲ w STEAM
OCENA
METACRITIC: metascore: 96/,userscore: 91
Miesiąc temu urodził mi się syn. Życie wywróciło się do góry nogami, nie ogarniamy domu tak jakbyśmy chcieli, ciągle nie mamy czasu na nic. Dowiedziałem się jak kąpać dziecko, kiedy karmić i że zmiana pieluchy nie jest straszna... No chyba że mówisz "ooo jaki bobas" i on akurat sika w twoją stronę do twojej otwartej, gadającej buzi. Wiem jak ciężko udrożnić nosek, że karmiąc piersią trzeba podawać witaminy dodatkowo i że nie ma miejsca na spontaniczność w życiu codziennym. Mimo kryzysu emocjonalnego i wycieńczenia fizycznego kochamy się nadal i idziemy do przodu jako rodzinka NL. Miłej niedzieli Miraski( ͡º ͜ʖ͡º)
#feels #rodzina #tatacontent #zwiazki #holandia #niebieskiepaski #rozowepaski #chwalisiealetylkotroche
Ale jakoś od dwóch godzin masz czas żeby siedzieć na wykopie i plusować/odpowiadać na głupie komentarze xD
Na pewno nie tak jak na foto
I to stwierdzenie zawsze będzie kulawe, bo mirko jest właśnie od tego, żeby pisać tu na przeróżne tematy. Jeżeli nikogo się przy tym nie obraża to komu co do tego? Po co się p-----------ć? Dla tych paru plusów od klakierów?
Komentarz usunięty przez autora
@IkBenPool: ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Wszystkie malutkie dzieci są identyczne, nie do rozpoznania nawet przez matkę (patrz podmianki w szpitalach). Gdy zyskają jako tako świadomość zmieniają się fizycznie o 180stopni, a gdy zaczynają cokolwiek kumać nie są do młodszych siebie nawet podobne.
To dziecko widząc swoje zdjęcie w internecie nie będzie oburzone, bo