Aktywne Wpisy

PorzeczkowySok +40
odkąd pamiętam interesują mnie tylko rzeczy bezsensowne, niepraktyczne (chociaż o wielkim zainteresowaniu czymkolwiek próżno mówić) i mam w sobie silną niechęć do zdobywania umiejętności, które potem przydałyby mi się na rynku pracy ha tfu, kwalifikacje, kursy, dokształcanie, certyfikaty, aż mnie mdli
i tak już się trochę pogodziłem, że nic dobrego mnie tu nie spotka, nie zostanę tu też na długo, więc chyba nawet konsekwencje tak niepraktycznego, nierozsądnego podejścia do życia mnie za
i tak już się trochę pogodziłem, że nic dobrego mnie tu nie spotka, nie zostanę tu też na długo, więc chyba nawet konsekwencje tak niepraktycznego, nierozsądnego podejścia do życia mnie za
źródło: ŚWK 251 Skok.mp4_20220620_001612.625
Pobierz
Alcedoatthis +258
źródło: 1000009008
Pobierz

źródło: comment_1599806269f9gI0dtcOJAusMIq15mFPn.jpg
PobierzW większości takich sytuacji Ci ludzie doskonale wiedzą co robią i dlaczego to robią. To jest patrzenie tylko na czubek własnego nosa.
@ThrowFarAway: Jeden pas na wprost z Piłsudskiego? Tylko w takim razie, to od Zielińskiego musiałby być jeden pas. A jak zrobisz coś takiego to automatycznie
Trochę więcej wyobraźni, mniej przemądrzałych oświadczeń.
@wjtk123: ale sam mówisz, że to jest sytuacja NIECODZIENNA. Tutaj masz już dodane zdjęcia pokazujące, że to nie jest jakaś pojedyncza sytuacja. Zdarzyć się może każdemu, ale w tym wypadku to po prostu najczęściej głupota kierujących oraz ich przekonanie
źródło: comment_1599821375HZNsOgUND0UAYjvWbb183u.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
No bo jak ludzie jak barany jeżdżą patrząc tylko na tył poprzedniego auta to tak jest. Rozumiem jak jest jakiś dostawczak albo coś, że wtedy jeszcze można mieć problem, ale generalnie masz szybę możesz ocenić co się dzieje przed następnym autem i ile miejsca potrzebujesz i czy się zmieścisz. Nie jesteś pewny stajesz przed światłami. Co jest w tym