Aktywne Wpisy

TakiSeLogin +208
źródło: temp_file8054904009542961134
Pobierz
konsumatum +225
Dzień dobry, chciałam się pochwalić swoim nowym nabytkiem w postaci kotełka ( ͡º ͜ʖ͡º)
Dzisiaj odebraliśmy ze schroniska starego, styranego przez życie kocura, który tak naprawdę jest typem misiaczka przytulaczka. Tylko wygląda jakby się n---------ł z każdym na dzielni.
Nie jest to kot, którego planowaliśmy zaadoptować. Mieliśmy upatrzoną bardzo zabiedzoną kotkę bez ucha, wychudzoną, wyglądająca jak siedem nieszczęść. Bardzo mi na niej zależało i pewnie z rok będę odchorowywać ją, ale
Dzisiaj odebraliśmy ze schroniska starego, styranego przez życie kocura, który tak naprawdę jest typem misiaczka przytulaczka. Tylko wygląda jakby się n---------ł z każdym na dzielni.
Nie jest to kot, którego planowaliśmy zaadoptować. Mieliśmy upatrzoną bardzo zabiedzoną kotkę bez ucha, wychudzoną, wyglądająca jak siedem nieszczęść. Bardzo mi na niej zależało i pewnie z rok będę odchorowywać ją, ale
źródło: temp_file1759826370648836270
Pobierz

#gwint
https://twitter.com/pawelburza/status/1303713830544068608?s=19
źródło: comment_1599667453wbFz0oVhJRYzDmTizAHxXt.jpg
PobierzUważam, że Gwint jest w bardzo złym stanie gdzie wygrywanie gier zależy od tego co dobrałeś ty i twój przeciwnik, i zagrania gracza są zepchnięte na drugi albo i trzeci plan a outplay
@jombsik: te problemy z dobieraniem kart na trzecią rundę to akurat problem z założeniem gry, a skoro nadal nie wymyślili co zrobić z artefaktami to z powercreeperem tym bardziej nic nie zrobią bo za trudne
Bo Twoje statystyki (czyli odczucia/wrażenia) są najmniej miarodajne z tych wszystkich źródeł.
Statystyki z low pro rangi są właśnie dobre bo dają Ci przekrój sporej liczby graczy którzy dedykują gwintowi sporo czasu.
Co do skrawków powinni po prostu dać możliwość wydawania ich na coś więcej niż tylko karty. Może dać możliwość zamienia kart
top200, albo jeszcze lepiej 64 (chociaż 64 to mogłoby powodować problem z małą ilością danych).
Dlaczego każde community uważa na podstawie paru streamerow i swojego własnego doświadczenia że wie lepiej niż developerzy którzy maja twarde dane prosto z gry.
Jak już wspomniałem, nie mówię o streamerach. A dzieje się tak, bo takie dane są nic nie warte jeśli tak jak tutaj są
A i jeszcze na moment wracając do tego podejścia żeby zadowolić jak największą liczbę graczy. To CDPR stosuje takie podejście od samego początku (mam tu na myśli odkąd mogę się wypowiadać na ten temat, tj. odkąd ja zacząłem grać przy premierze HC - co było w becie nie wiem)