Aktywne Wpisy
dajcie jakieś bangery z dzieciństwa
#raportzpanstwasrodka #azjalife Maniek porównał jednego wpłacającego jakaś "gg" co wpłaciła mu pewnie z 200-300zł, do drugiego jakiegoś "ww", który wpłacił mu już około 16 tysięcy. W tym haczyk, że 3 tysiące miało być na dokarmianie jakichś lokalnych zwierzątek i przy okazji filmy pod kontent. Reszta dla niego i się nie wywiązał, bo był zajęty robieniem livów..
Wygadał się po raz kolejny ze swojej filozofii na życie tutaj. Kasa
Wygadał się po raz kolejny ze swojej filozofii na życie tutaj. Kasa
Druga sprawa - Jak widziałem dzisiaj to wejście Kamila Grosickiego to z całym szacunkiem dla tego chłopaka, ale rozważam nad słusznością jego dalszych powołań - może to jest czas na refleksje nad swoją przyszłością? Może to jest czas żeby zagrać pożegnalny mecz, fajnie się pożegnać i pozwolić grać następcom? Ten mecz pokazał nam, że Polska reprezentacja stoi w miejscu i to jest smutne bo mamy pokolenie fajnych chłopaków, pokolenie które gra w fajnych klubach, pokolenie najsilniejsze od lat i to my to dzisiaj marnujemy. Popatrzmy na przykładzie Holandii jak potrafili się pozbierać po tych katastrofalnych dla nich latach, jak potrafili wyciągnąć wnioski, jak poprawili swoje błędy, jak budują nowe, ciekawe pokolenie.
#mecz #reprezentacja #kanalsportowy #kanalbekowy #heheszki
Mati, ja powiem tak... Ten wynik nie może dziwić, jeśli spojrzymy na to, jak kadra grała od dłuższego czasu. Bez obrazy dla Jurka, niech mu ziemia letką bedzie, ale czy ktokolwiek z was może powiedzieć, że ta kadra gra w jakikolwiek przemyślany, opracowany sposób? Ja wiem, że zaraz w internecie bedzie, że się Hajto mądrzy... ale panowie, umówmy się, że brak Lewandowskiego pokazał, że kadra jest naga, tak? Weźmy
@Zdziszko: uwielbiam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Panowie, za nami pierwszy mecz kadry narodowej po niemal roku przerwy. Niewątpliwie widać było, że proces zgrywania trzeba zaczynać na nowo. A jednak chciałbym pochwalić Jurka Brzęczka oraz jego chłopców za konsekwentną walkę z drużyną Oranje. Przypomnę, że to dla nas historycznie szalenie niewygodny rywal, dlatego tym bardziej czapki z głów. Choć w ostatnich latach dużo się mówiło o kryzysie w holenderskim szkoleniu, to jednak szkoła Krojfa czy Michelsa
@ajfonse: dokładnie, według mnie jedyny niepodrabialny który myśli samodzielnie to Stanowski, reszta nawija jak automaty z taśmy
Komentarz usunięty przez autora