Wpis z mikrobloga

18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

nie, jak ktoś twierdzi inaczej to jest idiotą czerpiacym swoją wiedzę z wykopu a nie twardych danych

@InlandEmpire: Ej czekaj czy ty probujesz mi wmowic ze to wczesniej to pisales na serio?
dosc Low quality bait.

No ale moze wypok juz jest na tyle potezny ze sponsoruje artykuly o strefach no-go we francji niemczech czy szwecji.
Przewin wyzej i zobacz co wkleilem-znalezienie zrodel nie jest trudne i o dziwo nie jest
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@TatoAktywny: Imigranci są pewnie nie gorsi niż tubylcy. I co z tego?
Różnorodność nie jest wcale siłą w skali kraju, wręcz przeciwnie. Tworzy dodatkową oś wewnętrznego konfliktu który można łatwo wykorzystać w walce politycznej. Podzielić społeczeństwo by nim rządzić, bardzo stary pomysł.
Jeśli Europejczycy są winni tej tragicznej śmierci, to tylko przez swój brak stanowczości wobec nielegalnej imigracji.
  • Odpowiedz
To nie wykopki zabrały te dziecko nielegalnie przez wielkie morze pontonem i to jeszcze bez kamizelki tylko #!$%@? rodzice! Najpierw #!$%@? swój kraj w imię jakiegoś #!$%@? Boga a potem chcą spokoju we Włoszech. Jedz pooglądaj ten spokój teraz tam bo ja wróciłem nie dawno!
  • Odpowiedz
@Jaromiszcz: a byłeś ty chociaż raz w Niemczech czy piszesz to co przeczytałeś na Alatei czy innym prawicowym portaliku? W najciemniejszych zakątkach Berlina prędzej dostaniesz w łeb od pijanego Polaka niż emigranta z dalekiego wschodu. Jeśli mówisz o innych ludziach jako o zwierzetach, widocznie sam zasługujesz na traktowanie jak zwierzę

@staryalkus: Bylem w Paryżu, Londynie, Barcelonie. Wszedzie tam gdzie imigranci z Afryki i bliskiego wschodu tam syf i przestepczosc.
Warszawa
  • Odpowiedz
Byłem w niemczech, byłem w Belgii teraz jestem w Holandii

@Jaromiszcz: W Goeteborgu jest sobie taki pomnik Gustawa Adolfa, ichniejszego króla co to chciał wszystkim nie-szwedom spuścić lanie (z różnym skutkiem). Król jak król, Szwedzi się co prawda do niego nie modlą, ale widok arabskich gołowąsów obsiadających figurę - tak, tak, nie cokół - jak #!$%@? gołębie i puszczających na cały regulator z jakiegoś boomboxa te swoje #!$%@? arabo-disco zapamiętam chyba
  • Odpowiedz