Aktywne Wpisy

MG78 +247
Nadeszła wiosna i zaraz zakwitną wiśnie, z tej okazji rozdajo mojej książki Poznaj Japonię.
To książka, która przeznaczona jest dla wszystkich miłośników Kraju Kwitnącej Wiśni. Ma 400 stron, twardą oprawę i ponad 190 zdjęć dzięki czemu ładnie się prezentuje i świetnie sprawdzi się na prezent. Książkę można zamówić na poznajjaponie.pl, gdzie są też przykładowe strony oraz spis treści, jest też dostępna na Allegro.
Książka jest odpowiednia zarówno dla tych, którzy do
To książka, która przeznaczona jest dla wszystkich miłośników Kraju Kwitnącej Wiśni. Ma 400 stron, twardą oprawę i ponad 190 zdjęć dzięki czemu ładnie się prezentuje i świetnie sprawdzi się na prezent. Książkę można zamówić na poznajjaponie.pl, gdzie są też przykładowe strony oraz spis treści, jest też dostępna na Allegro.
Książka jest odpowiednia zarówno dla tych, którzy do
źródło: poznaj-japonie
Pobierz
Czoso +257
Jak pan dewleoper postawi przepis to nie ma luja we wsi.
Może i jest gorzej, ale za to drożej. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#nieruchomosci #heheszki
Może i jest gorzej, ale za to drożej. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#nieruchomosci #heheszki
źródło: 1000055907
Pobierz

Nie sprzedałem, gdy akcje Tesli doszły do 600 USD ( ͡º ͜ʖ͡º) i miałbym jakieś 100% zysku
Nie sprzedałem, gdy cena akcj Tesli poszybowała do 730 USD (ʘ‿ʘ) i Tesla stała się droższą firmą niż volkswagen, który produkuje 15 razy więcej samochodów
Nie sprzedałem, gdy cena akcji Tesli poszybowała do 1000 USD (。◕‿‿◕。) i Tesla stała się droższą firmą niż Toyota, która produkuje 20 razy więcej samochodów
Nie sprzedałem, gdy cena akcji wynosiła 1300, 1500 czy rekordowe 2318.49 USD. ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
Jednak ludzie, którzy twierdzili, że Elon Musk to oszust, szowman, pozer, a że sama Tesla to firma wydmuszka nie posiadająca żadnej prawdziwej przewagi konkurencyjnej... ci wszyscy ludzie, którzy tak mówili mieli racje. Bańka pękła. Dzisiaj cena akcji jest o 80% niż w piątek (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#gielda #tesla #elonmusk #januszeinwestowania #pdk #technologie
źródło: comment_1598868033iPuMBGUdgPvSW93FY9Jw1J.jpg
Pobierz@anonimowy_programista: no i fajnie. Stonks
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
@rolnik_wykopowy: nawet mnie nie pocieszaj tak...
@krzy_glob: daj już spokój. Nie dobijaj mnie...