Aktywne Wpisy
MarekKucharz +103
#rozowepaski #zwiazki
OSTRZEŻENIE dla młodszych mężczyzn na temat miłości.
mam 35 lat, wiara w miłość i w to, że kobieta potrafi was kochać za to jacy jesteście sami w sobie przyniosła mi samotność w wieku 35 lat i żadnego zainteresowania ze strony kobiet. Im zrozumiecie to szybciej, że dla kobiet jest najważniejszy wasz status społeczny a nie to czy jesteście przystojni, mili, inteligentni xD to tym dla was
OSTRZEŻENIE dla młodszych mężczyzn na temat miłości.
mam 35 lat, wiara w miłość i w to, że kobieta potrafi was kochać za to jacy jesteście sami w sobie przyniosła mi samotność w wieku 35 lat i żadnego zainteresowania ze strony kobiet. Im zrozumiecie to szybciej, że dla kobiet jest najważniejszy wasz status społeczny a nie to czy jesteście przystojni, mili, inteligentni xD to tym dla was

ossprime +159
Nie jest dozwolone, aby funkcjonariusz z własnej woli znalazł się przed pojazdem, a następnie użył śmiercionośnej siły.
Funkcjonariusz ma obowiązek usunąć się z toru poruszania się pojazdu, jeśli to możliwe
Niezliczone wyroki, w tym jeden Sądu Najwyższego. Wykopki i tak będą wiedziały swoje.
#usa #minneapolis #ice #policja
źródło: G-NSB23XAAA21Dg
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
@ZlowrogiJanusz
@kinesin1000
Kochani na pewno bardzo pomaga otworzenie porów - robi się to przez tzw. parówkę. Miska z gorącą wodą, ręcznik na głowę żeby para nie uciekała i tak się siedzi 5-10 minut, w zależności od potrzeb. Potem osuszyć delikatnie twarz i od razu nakładać czarną maskę czy jakiegokolwiek innego peel-offa. Jak jeszcze dzień wcześniej zrobicie porządny peeling to efekty na pewno będą eleganckie
https://pl.aliexpress.com/i/4000089903235.html
tu to znalazłem, ale powątpiewam w jakość z ali :)
@zordziu: Jak już @JaTylkoPytam3103 napisał, może nie usuwasz pozostałości i nie oczyszczasz cery po użyciu maseczki. Ale może też być tak, że w maseczce występuje jakiś składnik, który wywołuje u ciebie taką reakcję. Takie maseczki mają to do siebie, że potrafią podrażnić, przesuszyć skórę i sprawić, że ta będzie bardziej podatna na zanieczyszczenia. Zwróć uwagę, że
@Lucider5: