Aktywne Wpisy

PeteGlorious +80
BoroPrimorac +56
Przykład Czarnka pokazuje jak propaganda mediów 3RP z inteligentnego, błyskotliwego i wyluzowanego gościa potrafi zrobic idiote, nieudacznika i chama. A lemingi/fajnopolaki/wykopki temu przyklaskują i chodzą na marsze w obronie TVN na każde zawołanie Tuska. Słuchając tego medialnego ścieku można pomyśleć że Czarnek jest maturzystą, a Kotłownia profesorem, a nie na odwrót
#kanalzero #sejm #bekazpisu #bekazpo #czarnek #polityka
#kanalzero #sejm #bekazpisu #bekazpo #czarnek #polityka
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

źródło: comment_1598654090Y7XgJlBcjgfov4zw9rGVY7.jpg
Pobierz20 lat nauki i używania angielskiego, praca w międzynarodowym korpo, a za cholerę nie mogę zapamiętać które znaczy co xD
@0_Stalker
Mi ziom kiedyś to tak wytłumaczył. Jak jest 12pm, to jest "pijem", a że przed 12 się nie pije to jest am, a po 12 można pić alkohol więc pijem xd proste to ogarnąłem xd
Nie musicie dziekowac ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dokładnie, jak alfebatycznie sobie uświadomisz, że najpierw jest a, a potem p no to juz bez zastanowienia wiesz kiedy jest które :D
To był zawsze najlepszy sposób na nauke w szkole :D a.m/p.m, epicentrum/hipocentrum i jeszcze pare takich było. Pamietam, że tylko jeden taki wyjątek miałem jak było aphelium i peryhelium, a tak to reszta tym schematem szła :D