Wpis z mikrobloga

• 122
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 95
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Robisz to wszystko, starasz się, dalej 6 lików na tinder w miesiąc, nie wiesz nic jeśli nie byłeś w skórze przegrywa

@muzyczek: ale chodzi o to, żeby robić to dla siebie. Tinder naprawdę nie jest wyznacznikiem wszystkiego. Jak ktoś naprawdę ma mocne defekty psychiczne albo fizyczne to może być ciężko. Ale dużo rzeczy siedzi w głowie, a sport pomaga również na psychikę.

A z pewnymi rzeczami trzeba się pogodzić niestety.
  • Odpowiedz
@Wiejski_Druid: W tym wpisie jest sporo p---------a, ale też troche prawdy. Przypisywanie cech rakowych dziewczyn z tindera do ogółu kobiet jest delikatnie mówiąc lekko szkodliwe. Prastara zasada mówi, że jeżeli chcesz miec normalną kobietę, to nie szukaj jej na tinderze i nie szukaj takiej która ma instagrama. To właśnie tam się im p------i w głowach od nadmiaru atencji.
  • Odpowiedz
@MirkobIog: Media społecznościowe szkodzą tylko na głowę, a kobietom co na nich przesiadują to już zryły bańkę. Tylko napiszę tak:
- Jak jakiś spierdoks bez umiejętności interpersonalnych i który nigdzie nie wychodzi ma poznać kobietę.
- Jeszcze nie wszyscy chcą właśnie tych kobiet, bo jak na moje to same problemy.
  • Odpowiedz
@Nizax: mam nadzieje, że Michał Białek ma pod ścisłą kontrolą projekt rządowy 'przegryw+' i nie dopuści do poluzowania kagańca. Nie wiem, czy Michałowi można ufać, wydaje mi się, że to hochsztapler malwersant i człowiek bez kręgosłupa moralnego, ale taki już widocznie jest ten świat.
  • Odpowiedz
@Caracas dobrze napisane, ale zaraz zleca sie fachoffffcy od związków którzy kobietę to dotykali padem grając w wiedzmina.

Ps. Poznalem się z moja aktualna narzeczona juz prawie żona na Badoo, także można trafić na normalnych ludzi :)
  • Odpowiedz
@Hissis: żadnego projektu rządowego nie ma. Dla takich to tylko wojsko pozostaje. Przywrócą obowiązkowa służbę, dadzą im poczucie wyższości którego pragną. Tylko potem trzeba będzie jakoś ich zutylizować. Akurat nadchodzą piękne czasy na przyszłym bliskim zachodzie ( ͡° ͜ʖ ͡°) i trochę ładu przyda się po wschodniej granicy mniej cywilizowanym krajom ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
@Nizax: Ja to bym ich do kołowrotka zamontował, kiedyś miałem chomika, i on sobie biegał w kołowrotku, i ja się wtedy cieszyłem, bo fajnie biegał, i chomik się cieszył, bo coś pożytecznego zrobił. Trzeba Sasinowi podsunąć taki plan na politykę energetyczną, żeby po prostu przegrywów do kołowrotków wsadził, podłączył dynamo, i niech biegają. Przyjemne z pożytecznym trzeba łączyć. Ten plan nie ma słabych punktów.
  • Odpowiedz
@Hissis: ten plan jest dobry tylko trzeba by dać tam normików, zamontować im na tyczce przed oczami tabliczkę z napisem "mógłbyś być przegrywem", i by w swoich cope'ach biegali żeby udowodnić że tak w żadnych wypadku nie mogłoby by być
  • Odpowiedz
@Hissis: nie nie rozumiesz miras. Ma lepsze rzeczy. Chodzi o to jakie przegrzanie mózgu ma normik, próbując zrozumieć położenie przegrywa.
Ustawiając go w takim klinie, możnaby powiedzieć że dopóki nie wykituje na takim abstrakcyjnym kołowrotku to masz czyste perpetuum mobile.
Można dobrze zagiąć normików, bo to ludzie mający doświadczenia w innych sferach życia niż przegrywy. Normiki pozują ja niewiadomo kogo, często przewyższając swoje uświadomienie na tematy o których nie mają
  • Odpowiedz