Aktywne Wpisy
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

aa-aa +41
Właśnie w radiu jakiś koleś opowiada że problemem jest to że w Polsce są ściągane ciągle używane samochody i jego rozwiązaniem jest to żeby Polacy przestali kupować używane samochody a zaczęli kupować po prostu samochody nowe z salonu facet jest po prostu genialny tak proste rozwiązanie a tyle ludzi na to nie może wpaść fajnie tu z rana naprawdę ekspertów różnych posłuchać w różnych dziedzinach

Na stronie _https://roraima.pl/_ zaraz pod ofertami znajdziecie kilka wpisów, między innymi o odpowiednim przesadzaniu roślin owadożernych czy o historii muchołówki. Szukamy inspiracji do pisania kolejnych tekstów, stąd dzisiejsze rozdajo. Wygrywają 2 osoby: autor najbardziej plusowanego komentarza i autor pomysłu, który uznamy za wyjątkowo ciekawy. Wystarczy więc puścić wodze fantazji, nawet nie trzeba plusować ʕ•ᴥ•ʔ
Czas do najbliższej niedzieli do 23:59.
W wymienionym wyżej sklepie internetowym na kod "VIC124" mały rabat 5%
Na zdjęciu Nepenthes 'Suki' dla atencji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
O i może jeszcze dziś będzie post o mięsożernym zbiorniku na balkonie ʕ•ᴥ•ʔ
#roslinyowadozerne #rosliny #roslinyzvic124
źródło: comment_15980176158jo8cK8HRcVo7ZdmKUWBw1.jpg
PobierzW jaki sposób jest to wysyłane?
źródło: comment_1598027810icW3XgNdYMpNPtzNymYZps.jpg
Pobierzźródło: comment_1598027986kxAuc0xdo4JuygvGvIU8em.jpg
Pobierzźródło: comment_15980280593c6xrRtxedYfX6ZWx90UI5.jpg
PobierzMuchołówka już ze 2 razy złapała jakąś w---------ą muchę - chwała jej za to.
Kapturnica jeszcze chyba nie miała okazji, ale jest nowsza. Chyba że złapała, a ja nie zauważyłam - u niej jest trudniej
źródło: comment_15980303293WLcSc5WKNUvDj43drj62L.jpg
PobierzŚmieszą mnie bardzo, może chce owocówki w nie łapać :D
źródło: comment_1598030477rJ9fKLg3gn7BLnCH8cGIPQ.jpg
Pobierz