Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +213
Geodezja - największa pomyłka w moim 30-letnim życiu.
Studia czasochłonne i wymagające. ArcGIS, QGIS, AutoCAD, BricsCAD i inne programy - wszystko biegle, razem z toolboxami, wtyczkami, sryczkami. Pracy na rynku niewiele, jeśli już to przede wszystkim w państwowych urzędach, w służbie cywilnej. Na koniec logujesz się na konto bankowe i widzisz TO. Wyżaliłem się z rana to spadam na drzewo.
#pracbaza #studbaza #zalesie
Studia czasochłonne i wymagające. ArcGIS, QGIS, AutoCAD, BricsCAD i inne programy - wszystko biegle, razem z toolboxami, wtyczkami, sryczkami. Pracy na rynku niewiele, jeśli już to przede wszystkim w państwowych urzędach, w służbie cywilnej. Na koniec logujesz się na konto bankowe i widzisz TO. Wyżaliłem się z rana to spadam na drzewo.
#pracbaza #studbaza #zalesie
źródło: 0E7868E4-4920-412E-A5C8-57E3C2F152F3
Pobierz
ilem +200
źródło: GpI81jGXQAEdgst
Pobierz

Na stronie _https://roraima.pl/_ zaraz pod ofertami znajdziecie kilka wpisów, między innymi o odpowiednim przesadzaniu roślin owadożernych czy o historii muchołówki. Szukamy inspiracji do pisania kolejnych tekstów, stąd dzisiejsze rozdajo. Wygrywają 2 osoby: autor najbardziej plusowanego komentarza i autor pomysłu, który uznamy za wyjątkowo ciekawy. Wystarczy więc puścić wodze fantazji, nawet nie trzeba plusować ʕ•ᴥ•ʔ
Czas do najbliższej niedzieli do 23:59.
W wymienionym wyżej sklepie internetowym na kod "VIC124" mały rabat 5%
Na zdjęciu Nepenthes 'Suki' dla atencji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
O i może jeszcze dziś będzie post o mięsożernym zbiorniku na balkonie ʕ•ᴥ•ʔ
#roslinyowadozerne #rosliny #roslinyzvic124
źródło: comment_15980176158jo8cK8HRcVo7ZdmKUWBw1.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Czekam jeszcze aż dojdzie mała pompka i czujnik poziomu wody aby móc zrobic automatyczne nawadnianie.
Może ktoś też skorzysta bo obudowy od komputerów są świetne do tego!
@Tyrande: wystaw ją na zewnątrz, one lubią dużo wody i dużo słońca, może być nawet w osłonce zalanej do połowy wodą. W tydzień będzie miała kaptury pełne robali
Co do muchołówki to kiedyś wpadłą mi do pokoju osa. Latała przy oknie i nie mogła wyjść, myślę sobie trudno idę do kuchni się napić, a jak wrócę to pomogę jej wylecieć. Po powrocie wracam, a tu cisza. Nic siadam do kompa, nagle bzzz, bzzz. Rozglądam się i nic. po chwili znowu bzz bzz, spoglądam
Więc jeśli faktycznie śmierdzi to tylko wtedy jeśli się będzie ją wąchało.
Napiszę tylko, że ogólnie ja żadnych kwiatków nie lubię, bo przyciągają owady, których się brzydzę i boję. Te owadożerne są tego Przeciwieństwem (łapią mi te paskudztwa z pokoju) więc je bardzo lubię i o