Na stronie _https://roraima.pl/_ zaraz pod ofertami znajdziecie kilka wpisów, między innymi o odpowiednim przesadzaniu roślin owadożernych czy o historii muchołówki. Szukamy inspiracji do pisania kolejnych tekstów, stąd dzisiejsze rozdajo. Wygrywają 2 osoby: autor najbardziej plusowanego komentarza i autor pomysłu, który uznamy za wyjątkowo ciekawy. Wystarczy więc puścić wodze fantazji, nawet nie trzeba plusować ʕ•ᴥ•ʔ Czas do najbliższej niedzieli do 23:59.
W wymienionym wyżej sklepie internetowym na kod "VIC124" mały rabat 5% Na zdjęciu Nepenthes 'Suki' dla atencji ( ͡°͜ʖ͡°)
O i może jeszcze dziś będzie post o mięsożernym zbiorniku na balkonie ʕ•ᴥ•ʔ
@Vic124: trochę się boję, bo kiedyś trzymałem w pełnym słońcu i się przypaliła z deka. A te czarne plamki na krańcach liści to moja wina, bo zabrakło jej wody i zorientowałem się trochę za późno. Od teraz będę bardziej uważał n a stan wody.
@Hatam: a tam, nie cackaj się. ( ͡°͜ʖ͡°) Jak się trochę przyjara, to odbije. Możesz wystawiać stopniowo, najpierw na takie średnio słoneczne, a po kilku dniach z grubej rury ostre słońce (⌐͡■͜ʖ͡■) Warto!
@PiersiowkaPelnaZiol: w sklepie internetowym są rośliny w różnych rozmiarach jak i gotowe zestawy do wysiewu nasion. ʕ•ᴥ•ʔ Razem z zamówieniem przychodzi poradnik, można też go przeczytać online na stronie Roraima.pl. Ja z rozdajo wyślę nasionka i powiem jak wysiać (。◕‿‿◕。)
@PiersiowkaPelnaZiol: a i owszem, nawet z moim nickiem jest mały rabacik ( ͡~ ͜ʖ͡°) Jeśli chcesz, żeby Ci coś doradzić, to opisz mi warunki na priv i wybierzemy idealną roślinę mięsożerną do Twojego mieszkania ʕ•ᴥ•ʔ
Cześć mirki! Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie! Dziś w nocy skradziono #rower mojej różowej w #poznan z klatki bloku przy grunwaldzkiej. Jeżeli ktoś zauważy proszę o kontakt. #rowery #kradno
Takie pytanie, może głupie może nie. Dlaczego niektórzy chwaląc się swoimi portfelami/transakcjami cenzurują ilość posiadanych akcji lub kwoty? #gielda
Na stronie _https://roraima.pl/_ zaraz pod ofertami znajdziecie kilka wpisów, między innymi o odpowiednim przesadzaniu roślin owadożernych czy o historii muchołówki. Szukamy inspiracji do pisania kolejnych tekstów, stąd dzisiejsze rozdajo. Wygrywają 2 osoby: autor najbardziej plusowanego komentarza i autor pomysłu, który uznamy za wyjątkowo ciekawy. Wystarczy więc puścić wodze fantazji, nawet nie trzeba plusować ʕ•ᴥ•ʔ
Czas do najbliższej niedzieli do 23:59.
W wymienionym wyżej sklepie internetowym na kod "VIC124" mały rabat 5%
Na zdjęciu Nepenthes 'Suki' dla atencji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
O i może jeszcze dziś będzie post o mięsożernym zbiorniku na balkonie ʕ•ᴥ•ʔ
#roslinyowadozerne #rosliny #roslinyzvic124
źródło: comment_15980176158jo8cK8HRcVo7ZdmKUWBw1.jpg
PobierzCapensisa?
źródło: comment_1598018567G34kfkilPdGk5ZNmHrv0ej.jpg
Pobierzźródło: comment_15980189818AEZAopOEKkGs2DRWoBfzq.jpg
PobierzTo w następnym miesiącu najwyżej