Wpis z mikrobloga

#allegro Dostałem wiadomość od sprzedawcy z prośbą o usunięcie oceny bo dałem 4 gwiazdki w ocenie. Miał ktoś tak A jeśli tak to czy usunąłeś/usunęłaś ocenę?
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@piotrek07: Żeby utrzymać status super sprzedawcy trzeba mieć średnią z ocen 4,95. Więc taka jedna ocena na 4 gwiazdki potrafi zepsuć statystyki, które później ciężko nadrobić. Sam się kiedyś tym przejmowałem, ale teraz to olewam, bo szkoda nerwów na zjebów, którzy np dają 3 gwiazdki za koszt wysyłki, a zapłacili 8,99zł za paczkomat.
  • Odpowiedz
  • 0
@Pienio69
@Jelen_Szlachetny
Odjąlęm tylko 1 gwiazdkę za zgodność przedmiotu z opisem. Przedmiot (rękawiczki treningowe) miał być unisex, tymczasem na opakowaniu napisane Ladies. Przez to chyba jest taki mały, ledwo można założyć. Poza tym nie sprawdza się tak jak powinien, brak przyczepności.
  • Odpowiedz
@piotrek07: a napisałeś to w komentarzu? :) Wiesz ja, z punktu widzenia sprzedawcy, wolałbym żeby klienci, którzy mają zastrzeżenia do towaru, pisali co było nie tak. Pozwoli to w przyszłości uniknąć pomyłek i błędów. Bo samo obniżenie gwiazdki nic nie mówi. Nie wiadomo czy klient miał gorszy dzień czy co. ;)
Prośbę o usunięcie zignoruj.
  • Odpowiedz