Wpis z mikrobloga

• 5
@Candy51 21 lat to pewnie kończysz licencjat albo inżyniera czy coś, możesz iść potem na jakiś kierunek gdzie będzie na bank dużo dziewczyn i tam próbować, jeśli aż tak Ci zależy
  • Odpowiedz
  • 0
@Candy51 w takim razie nie wiem. ja bym się poddał chyba. ewentualnie szukaj w necie, są jakieś grupki na fb, może tam ktoś Ci podpasuje (nie mówię o typowych grupach typu SZUKAM MEZA I OJCA)
  • Odpowiedz
@Candy51 w takim razie nie wiem. ja bym się poddał chyba. ewentualnie szukaj w necie, są jakieś grupki na fb, może tam ktoś Ci podpasuje (nie mówię o typowych grupach typu SZUKAM MEZA I OJCA)

@RL1PH2: to jak grzebac w smietniku
  • Odpowiedz
@Candy51: przecież swoim wpisem sam stwierdzasz, że jest lipa xd. Wiek to cyferki, spójrzmy na to inaczej: minął czas szkoły i studiów, czyli najlepszych, najbardziej naturalnych i szczerych znajomości, szansy na niewyrachowany związek, okazji do poznawania rówieśniczek. Większość starszych przegrywów zgodzi się, że jak w tym okresie nic się nie "wykluło", to raczej nie ma co liczyć później na cuda.

Po pierwsze, z każdym rokiem będzie ciężej, bo mniej okazji,
  • Odpowiedz
@Candy51: to nie prawda, że jest za późno. Chłopie, masz 21 lat. Ja swoją różową znalazłem w wieku 24 lat. Moja pierwsza różowa. Fakt ja nie miałem jakiegoś mega parcia na związek dlatego tak późno zacząłem szukać. No i znalazłem na badoo. Daj sobie szanse na portalach i nie oglądaj za dużo wykopu, że łaski są zepsute czy coś. Kurde dopiero zaczynasz przygodę.
  • Odpowiedz