Aktywne Wpisy

petarda +222
Dużo osób pisze, że są szokowani skalą #polskieonuce i zastanawiają się jak z tym walczyć. Otóż jest już za późno ze wszystkim. Przypomnijcie sobie #powodz na mikro i tę scenę.
Właśnie na TVN redaktor gada z babą, która ma już wodę pod domem. Mówi jej, że to ostatnia szansa na ewakuację zanim przyjdzie fala. Baba na to, że ona nic nie wie o fali bo nie ogląda telewizji.Bojanowski
źródło: bfa4111e41929b8279461f6b59857780ff47102b459e919268e98959f6849b82
Pobierz
Piotrek7231 +69
Zdrowie Polskich pięknych klubów wasze i moje bo mam urodziny. #mecz
źródło: temp_file2401767779157533066
Pobierz

#bialorus
Komentarz usunięty przez moderatora
Jak patrzysz na Polskę z perspektywy Niemiec to możesz tak pisać, że jesteśmy do porcjowania dla wielkich mocarstw.
Ale z perspektywy polaka zmniejszenie wpływów jednej siły na Polskę jest korzystna.
Ty mówisz i rozumujesz interesami wielkich mocarstw, tutaj akurat mówisz językiem niemieckim.
"JESTEM KONSERWATYSTĄ I KATOLIKIEM, A NIE LIBERAŁEM"
Aha i czekam na odpowiedź, że Bosak w ogóle nie reprezentuje poglądów partii, bo partia to ma zupełnie przeciwne do tego zamordysty xDDD
źródło: comment_1597287520jrOdKXU8LVXS6gwHtfPLdC.jpg
Pobierz@eriicforrester: Tak jak nam zachód pomagał w latach 60/70/80. Ile czasu musiało minąć, żeby upadł mur berliński? Niestety, takich rzeczy jak ustrój państwa nie zmienia się biegając z kamieniami i butelkami.
@ReFree: Ty byś całą dyskografie krawczyka zaśpiewał gdyby Ci pałą po mordzie z------i.
Tak samo tyczy się to Rosji jak i Niemiec, USA itd.
Obecnie jesteśmy pod wpływem/jesteśmy związani najbardziej z Niemcami i z USA.
Powrót do równowagi to oczywiście strata dla Niemiec czy USA, więc będą gardłować, że