Aktywne Wpisy

tesknilam_ +493
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +520
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

#bialorus
Muszą po prostu docenić wolność i to że władza to oni.
Inna sprawa, że oni potrafią lać tak, żeby śladów nie było
Komentarz usunięty przez moderatora
Prosze opisz w jaki sposób będąc białorusinem odebrałbyś mu władzę.
Jak cie skroją dresy i obiją morde to też mam powiedzieć, że widocznie lubisz być okradany, bo sie nie obroniłeś?
Ja wiem,
Chciałem ci tylko powiedzieć, że swoimi żartami pomagasz propagandzie putina, on za takie rzeczy płaci - ty robisz to za darmo, bo jesteś super śmiesznym trolem. Tylko czy w takim razie z trola nie stajesz się pożytecznym debilem? dokładasz cegiełkę do s--------j propagandy gościu, to już nie jest trolling
źródło: comment_15972519587UuC6CKOAupadyAJgBmN1L.jpg
Pobierz