Wpis z mikrobloga

@crazykokos: Pytanie po co? Lepiej zapłacić maks 1000 zł za pełną obsługę adwokatowi lub radcy a nie tym dziadom, którzy za nic nie robienie wezmą minimum 10 razy tyle.
  • Odpowiedz
@crazykokos: A co Ty jeszcze chcesz? Profesjonalny pełnomocnik zwróci uwagę na wątpliwości odnośnie wad prawnych, pomoże. Notariusz? Sam sobie wybieram. A żadna agencja z jaką miałem styczność nie miała pełnych informacji o nieruchomości. Nie zapewniają pomocy prawnej przy zakupie nieruchomości.
  • Odpowiedz
@zdalny_robol: Raz tylko spotkałem się samym agentem bez właściciela. To nie USA. Jak mieszkanie pokazuje tylko agencja to się odpuszcza. Chyba, że kogoś stać na dodatkowy wydatek
  • Odpowiedz
@cacum3: Nie masz pojęcia o pracy pośrednika xd pośrednik tak samo może ogarnac notariusza i zorganizować spotkanie dla klienta, przegadać ale tez WIELOMA innymi rzeczami się zajmuje xd nie chce mi się wchodzić w dyskusje bo będziecie mnie wołać tu do wieczora
  • Odpowiedz
@crazykokos: NIe spotkałem takich. W Polsce to dzicz, która kradnie zdjęcia z portali (łamiąc niemajątkowe prawa autorskie nakłada swój znak wodny), nie wie nic o nieruchomości i żąda fury siana. Tylko ludzie niezorientowani decydują się na bliższą współpracę z agencją. Myślę, że Ty nie masz pojęcia jak działają Twoi koledzy i koleżanki po fachu.
  • Odpowiedz
@cacum3: Myśle, ze mam pojęcie jak działają i sama kopiuje różne foty i robię fałszywe ogłoszenia, bo to działa. Jest masa innych trików, ale ty o nich nawet nie masz pojęcia bo widzisz tylko ogłoszenia xd szkolenia z manipulacji ludźmi itd.
znalazł się znawca za dychę hahah:D
  • Odpowiedz
Myśle, ze mam pojęcie jak działają i sama kopiuje różne foty i robię fałszywe ogłoszenia, bo to działa. Jest masa innych trików, ale ty o nich nawet nie masz pojęcia bo widzisz tylko ogłoszenia xd szkolenia z manipulacji ludźmi itd.

@crazykokos: Dostaniesz pozew to się skończy. Brawo za przyznanie się do nielegalnych i nieetycznych praktyk. I za to mamy Wam pasożytom płacić?
  • Odpowiedz
@cacum3: No jasne. Nieważne jak się zdobywa kasę, ważne ze hajs się zgadza. co miesiąc są wymyslne nowe sposoby jak zarobić na debilach. ważne ze ludzie się nabierają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale ty wiesz lepiej, „raz tylko spotkałem się z samym agentem”, o cholera, jaki specjalista od branży nieruchomości xDdDD jak ty duzo wiesz o pracy pośrednika, hohoho :D
  • Odpowiedz