Aktywne Wpisy

Dewator96 +130
Ciekawe w sumie skąd się wzięlo przekonanie polskich kiboli o tym że Litwa to nasz wróg i trzeba z nimi jechać... przecież obecnie to nasz sojusznik w NATO, państwo baltyckie, wspolna historia itp.
#mecz
#mecz
spike10 +431
czemu te polskie patrioty wyzywają Litwinów od k---w? xd zrozumiałbym jakbyśmy z kacapami grali
#mecz
#mecz

![Kolejny przykład tego jak producenci utrudniają naprawę sprzętu AGD - [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/51cf8f734b3be5d7eb8ce95269a499f0b0ff360474efaf4f42dd361f8e42a10d,q80.jpg)

Xbox Game Pass Ultimate i Project xCloud na smartfonach w Polsce. Ponad 100 gier w ramach jednego abonamentu.
Gramy na kompie lub xboxie. Wychodzimy z domu i odpalamy na Androidzie w tym samym miejscu gdzie skończyliśmy w domu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
SONY OSRANE
Co tam #ps4 #ps5 - jak tam PS NOW? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#xboxone #pcmasterrace #gry #android
źródło i szczegóły
@Policjant997: grałem kilka lat temu w Polsce. Tak sobie.
Xbox sobie strzelił tym ruchem w stopę.
Jak ktoś nie ma gamingowego PC - jasne, fajna maszynka. Jak masz PC (chociażby, żeby dźwignąć VR) - to kupowanie Xboxa to jak kupowanie zimowych nart na wakacje nad morzem. No właśnie - jak tam VR na xboksie? :))
Walka platform jest
Nie wiem kogo ta usluga ma zachecic. Na dodatek zeby gralo sie sensownie trzeba miec zajebistego neta, a jak jest zajebisty net to najczesciej jest mozliwosc zajebiscie pograc, a nie jak robak na telefonie Android
Przez ostatnie parę lat na usługach Microsoftu zagrałem
Ja osobiście jestem kolekcjonerem pudełek, więc tym bardziej "Gamngowy netflix" mnie nie interesuje jeśli nie mogę pomagać pudełka ;-P Nie jestem targetem po prostu ;)