Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +224
To jest najlepszy gif w historii polskiego internetu, deal with it.
Bodajże kabarety w Opolu 2006, Janusz z wąsem nie wyrabiający ze śmiechu na pierwszym planie. Syn, znajomy albo jeszcze ktoś inny obok buja się do przodu i w tył tak jak on. W lewym górnym rogu gość niczym z ruskiej mafii wypuszcza dym z papierosa z wyrazem twarzy zażenowania miejscem, w którym się znalazł. Całość dopełnia logo TVP1.
#polska
Bodajże kabarety w Opolu 2006, Janusz z wąsem nie wyrabiający ze śmiechu na pierwszym planie. Syn, znajomy albo jeszcze ktoś inny obok buja się do przodu i w tył tak jak on. W lewym górnym rogu gość niczym z ruskiej mafii wypuszcza dym z papierosa z wyrazem twarzy zażenowania miejscem, w którym się znalazł. Całość dopełnia logo TVP1.
#polska
źródło: temp_file4898143627314889059
Pobierz
MikSob1985 +102
Dzień dobry :)
Mija mi 9 lat pracy na Uniwersytecie Gdańskim ;)
Dobrego tygodnia Państwu życzę 👋
#gdansk #oliwa #uniwersytetgdanski
Mija mi 9 lat pracy na Uniwersytecie Gdańskim ;)
Dobrego tygodnia Państwu życzę 👋
#gdansk #oliwa #uniwersytetgdanski
źródło: temp_file4137866449405802892
Pobierz

Xbox Game Pass Ultimate i Project xCloud na smartfonach w Polsce. Ponad 100 gier w ramach jednego abonamentu.
Gramy na kompie lub xboxie. Wychodzimy z domu i odpalamy na Androidzie w tym samym miejscu gdzie skończyliśmy w domu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
SONY OSRANE
Co tam #ps4 #ps5 - jak tam PS NOW? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#xboxone #pcmasterrace #gry #android
źródło i szczegóły
Jedyna rzecz której sony może się bać, to to że ms wycofa haracz za multi, wtedy rozsądni gracze kopną $ony w dupę. Sam pewnie wezmę xboxa jak to wycofają, na razie bardziej skłaniam się do ps5.
@HumanBeing: co jest bez sensu bo i tak musisz mieć włączone urządzenie, które wykonuje moc obliczeniową i pobiera prąd etc. Omijam fakt, że musisz mieć konsole lub PC, który uciągnie gierkę. Granie w chmurze, a streamowanie z pc / konsoli to zupełnie inna kategoria. Nie musisz mieć tego sprzętu i to jest celem MS. Usługi, a nie sprzęt.
Komentarz usunięty przez autora
@HumanBeing : Ale w skład 'fizycznej konsoli' nie wchodzi ponad 200 gier z abonamentu, więc co to za porównanie.
Tak jakbyś napisał, że lepiej kupić zestaw szklanek, bo wychodzi taniej niż zestaw szklanki+napój.
Jak ktoś jest kolekcjonerem pustych szklanek to może i tak ( ͡º ͜ʖ͡º)
@NoKappaSoldier73: nie no, z tym że konkurencja sprzyja rozwojowi to jasne, tu
Tylko debile między sobą się biją, a powyższe firmy poszły sobie każda w inną stronę. Zupełnie.
MS idzie w stronę usług i całego swojego ekosystemu, bo się na tym zna i robi to dobrze. Dlatego nie ma exów jako takich, bo Windows jest ich najważniejszym produktem od już
@Policjant997: Switch ma ekran 6.2" a nie 5.5 jak większość smartfonów.
@Policjant997: Ograniczas się do miejsca gdzie jest internet, dobry zasięg a na switchu można
Do tego robotę mam spokojna i też chętnie pogram w gry AAA ale wiedźmin3 czy rdr2 w robocie. W końcu nie będzie mi się nudzić. Do tego pad z Xboxa po bluetooth i praca czy sranie nabiera nowego znaczenia. Podróże
źródło: comment_1596562074B0OgKv68QNaCSeFAiopJ7R.jpg
Pobierz