Wpis z mikrobloga

@FreakyYak: pytasz o auta z zupełnie innych segmentów, do innych zastosowań

Bo z tego co wymieniłeś, gdybym miał klepać codzienne długie trasy po autostradzie to brałbym Insignię, mimo że jest gównem obiektywnie

Za to do miasta/uniwersalnych zastosowań, to raczej Ceeda

No i ogarnij tagowanie, bo trafiłem tu przez tag #bmw aa nic o BMW nie widzę
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@FreakyYak: w ramach danego modelu można kupić wersję silnikowa, która będzie sprawiać, że dany wybór będzie #!$%@?, albo wręcz odwrotnie, za mało danych, żeby dobrze poradzić.
@kogi: budżet to myślę okolice 100k, chociaz wolalbym z 80k

Cenie sobie spokój, dlatego chce nowe zeby nie musieć sie pieprzyć z mechanikiem.
Jeżdżę sporadycznie - w weekend jakieś 100km, w tygodniu tyle co na trening 20m 3x w tygodniu.
@Crow7422: Nie przesadzaj, ilość KM niekoniecznie ma jakieś ogromne znaczenie. Zobacz ze np 1.5 ecoboost 182KM trzycylindrowy oferuje minimalnie lepsze osiągi niż czterocylindrowy 1.4 TGDI 140 KM, a przy tym gorsza kulturę pracy.
@FreakyYak: Ceed jeździłem w różnych wersjach na jazdach próbnych i mogę polecić. Do toyoty i hondy trzeba trochę dopłacić żeby mieć takie osiągi.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@FreakyYak: jeśli wyrwiesz 1.5 w tym budżecie to bralbym civica. Jeśli nie odpycha Cie ten wygląd to będzie moim zdaniem dobrym wyborem, ewentualnie ceed 1.4