Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +48
Pamiętam jak kiedyś szedłem na siłownię z dużą torbą, to powiedziałem do syna: żegnaj Wojtusiu już się nie więcej spotkamy, tata się wyprowadza, na co on skwitował tylko: ale mama zostaje?
( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tatacontent
( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tatacontent

okoboji +31
witam, dzień dobry.
Czy w ten piękny, chłodny dzień Henio włączył już ogrzewanie w jednej ze swoich nieruchomości pod wynajem?
Czy może zapomniał bo się musiał uczyć do kartkówki z przyrody?
#nieruchomosci #deweloperka #patologiazewsi #patologiazmiasta
Czy w ten piękny, chłodny dzień Henio włączył już ogrzewanie w jednej ze swoich nieruchomości pod wynajem?
Czy może zapomniał bo się musiał uczyć do kartkówki z przyrody?
#nieruchomosci #deweloperka #patologiazewsi #patologiazmiasta
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-3 o 00.28.16
Pobierz

Pozatym po coś jest to (niezastosowane w tym przypadku) ograniczenie do 30 km/h
@goferek: połowa odcinków stopcham ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale 6 minutowych filmików nie da się monetyzować
@goferek: przecioez ma tym polega ten kanal na youtube.
W ogole palowalnie sie pod takie filmiki i przesycenie zycia chorobliwa fascynacja zdarzeniami drogowymi powinno byc monitorowane.
Bo to nie jest tak, ze ktos normalny, zdrowy psychicznie x czasu miesiecznie spedza na przegladaniu i przezywaniu na nowo emocji
A nikt nie docenia jednych z bardziej egoistycznych uczestników dróg - skuterowców. Myśli taki, że jak zajmuje tylko 50cm szerokości to może się wszędzie wcisnąć, i wyprzedzić stojące w korku samochody etc. Motocykliści mi w takiej sytuacji nie przeszkadzają - na światłach wyprzedzą stojące samochody, i
Typ nic nie prowokuje tylko jedzie zgodnie z przepisami barany. Na elke jak znakow nie znacie.
źródło: comment_1596481690QEgt71RCqFW00ZFYpbZ1YR.jpg
Pobierzźródło: comment_1596482691TZnxZYUg2JXZdonkf8Ix8e.jpg
PobierzEdit:
Ale taguj #prawkozchipsow :D
Komentarz usunięty przez moderatora
@Voxen: on tego nie wie, ale to inni maja prawko z chipsow xDDDDD
@goferek: Zmieniło się coś w prawie w tym temacie? Jak ja się uczyłem to jeśli znaki poziome prowadziły zgodnie z łamanym pierwszeństwem, to nie musiałeś wrzucać kierunkowskazu, bo nie zmieniało się kierunku jazdy, tylko jechało "prosto".
Pozdrawiam :-)