Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gorkel: normalna ustawka jest na pięści więc to i tak ewolucja xd zresztą nie wiem nawet czy coś takiego serio istnieje ja jestem tylko społeczniakiem który usłyszał to pojęcie w programie uwaga
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@morgiel: Akurat z tymi maczetami to prawda ale ogólnie jak to poj3banie musi wyglądać jak ktoś goni Cię z maczetą z boku i jaka adrenalina jak przed nim musisz spi3rdalać XD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@morgiel: ale to parke pierwszy na instagramie wyzywal kasjusza i mowil ze chce sie z nim bic a kasjo jak kasjo przyjal wyzwanie pewny siebie i odpowiedzial obrzucajac gnojem rywala
  • Odpowiedz
@Toton: to jak to w końcu jest xd zresztą jednak co by nie mówić to Kasjo nie poskłada Parkego więc też mógł by się nie dawać tak prowokować i czasami ugryźć w język
  • Odpowiedz
@morgiel: Przecież Kasjusz jest 10 cm wyższy i 20 kg cięższy. Super sobie radził w boksie amatorskim i nie jest petem. r--------y w boksie tego Parke bez problemu tak jak tego Najmana co sobie na hydraulikach z rekordem 1 wygrana 49 przegranych .....nabijał bilanse
  • Odpowiedz
@transerfer: Zobacz walkę Daniela Rutkowskiego (Zawodnik mma,Zapaśnik, słaba stójka) vs Przemysław Runowski (bokser 19-1 rekord) walczyli jak równy z równym, ostatecznie Runowski wygrał 58-57, więc jak widać chyba jednak mma tak daleko od polskiego boksu nie stoi.
  • Odpowiedz