Aktywne Wpisy
WielkiNos +543
Gdyby ktoś się jeszcze zastanawiał czy sprawa Anastazji wpłynie na większą ostrożność kobiet i będzie dla nich przestrogą do przebywania samotnie w towarzystwie muzułmańskich mężczyzn to odpowiedź brzmi nie.
Anastazja pozostanie dla wielu kobiet symbolem pięknej, młodej i odważnej bohaterki, która się nie bała wyjść nocą sama z domu i do końca pamiętała o swoich kobiecych prawach że nikt nie może jej dotknąć bez jej zgody.
#anastazjazgrecji
Anastazja pozostanie dla wielu kobiet symbolem pięknej, młodej i odważnej bohaterki, która się nie bała wyjść nocą sama z domu i do końca pamiętała o swoich kobiecych prawach że nikt nie może jej dotknąć bez jej zgody.
#anastazjazgrecji
bezczell +436
Chłopak Anastazji zmienił sobie zdjęcie profilowe na facebooku na kokardkę żałobną patrzę w komentarze
a Pan Michał złożył elegancko kondolencje i zaprasza na do siebie na kanał youtube XDDDDDDDDDDD
#anastazjazgrecji
a Pan Michał złożył elegancko kondolencje i zaprasza na do siebie na kanał youtube XDDDDDDDDDDD
#anastazjazgrecji
Czysto ʕ•ᴥ•ʔ
#dziendobry #pieseklenek #psy #smiesznypiesek #pokazpsa
Tak, chciałabym żeby szanowali i nie szanują. Wiesz jaka jest różnica? Taka, że ludzie to niszczą, a czasem stwarzają swoim zachowaniem niebezpieczeństwo dla psów. Wiesz co robi pies w takim miejscu jak powyżej? Przeskakuje przez przeszkodę, albo wskakuje na platformę, która ma udźwignąć człowieka, ważącego minimum cztery razy tyle co pies.
Mój pies załatwia się wyłącznie na trawie, jego kupy
@matra: niektóre znaczą :)
@matra: to powinni zmienic ten nakaz bo jak widzę pipki po 45kg wagi z takim #!$%@? mordercą amstaffem, który wyrywa się 'do zabawy' kiedy ja przejezdzam rowerem albo odbijam piłką to nie wierzę w moc tej smyczki
@vauecki: możesz napisać petycję.
Wyrywanie się do rowerzysty/piłki nie jest agresją skierowaną w stronę człowieka samego w sobie, a poruszającego się przedmiotu. To skutek nadreaktywności
@matra: To juz nie moj problem- ja chce przejechać/ przejsc tam gdzie mogę a nie cykać się czy zostanę zaraz bez ręki. #!$%@?ć takich krótkowzrocznych tłuków. Żeby nie było to sam mam psinę.
Jak pisałam - zawsze możesz napisać petycję, i do tego masz prawo, nie mam Ci jak inaczej pomóc ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@h0gan: teren nieprzeznaczony to teren
@vauecki: Przez takich ludzi z twoim podejściem nie mogę chodzić z psem po ścieżkach leśnych. Jedzie taki rowerzysta 30km h zza pleców niemal po psie i nie widzi 5m linki. A później wielka afera że pies skoczył w kierunku
@maad: ucz psa albo braku reakcji, albo komendy stój/zostań do wykonania bezwzględnego dla własnego dobra - raz mniej nerwów dla psa, dwa mniej nerwów dla Ciebie, trzy - jego bezpieczeństwo. Jak pisałam - ludzie są różni, bez względu na to czy posiadają psa, czy rower, czasem nie
@dlaczego__nie: a dziękuję, już wczoraj mnie ktoś uświadomił że to najprawdziwszy #rozowypasek ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Czytałem większość wątku i wiem, że nie uznasz mojego zdania jako sensownego, ale i tak pozdrawiam cieplutko i życzę miłego spaceru.