Aktywne Wpisy

wscieklykabanos +61
#krakow 50 zł za kiełbę w bułce + "oj, paragon mi się nie wydrukował".
źródło: G2gaV1kWYAAkCl5
Pobierz
P4ncak3 +1
Pamiętam jak bylem mały i mama mi powtarzała ze nie ma nic gorszego niż facet co zostawia swój żonę dla młodszej. Ze kobiety starzeją sie jak mleko a mężczyźni jak wino i tym drugim palma dobija i biorą sobie młode kochanki zostawiając starą żonę w tyle. I dlatego tez, mama ma oddzielność majątkową z ojcem i nieruchomości są na nią zapisane- "na wszelki wypadek". Zawsze zakładało sie ze kobieta która jest młoda
źródło: Screenshot 2025-10-06 063157
Pobierz

Mam problematyczne kamery AVI-201Z, strumienie mpeg4 z nich na początku nie działały oraz nie było innej opcji, zaś aby je znaleźć to musiałem kod interfejsu www rozdłubać i okazało się że to strumień typu: rtsp://ip_kamery/live/mpeg4
W sumie to muszę przyznać że nie sądziłem iż one mają tak niski czas transkodowania obrazu, oraz tak płynny strumień.
Niby puściłem sygnał przez sieć, ale opóźnienia dla oka są tak małe jakbym podłączył wyjście AV do telewizora.
źródło: comment_1595447721Is0gBJyGOxTW9bBgdElUrJ.jpg
PobierzCała wina leży po stronie klienta; VLC też bez sensu to robi na każdej platformie.
Szkoda że nie szło otwartego i lekkiego mjpeg włączyć.
@brokenik: Te kodeki mnie przerażają, bo nawet mocny hardware nic nie zmienia na otwartych.
Nie dość że opóźnienia jest kilka sekund z konieczności wciśnięcia sporego buforu, to
Tylko po prostu to są powalone kodeki pod maską.
https://www.wykop.pl/wpis/50933705/co-dzisiaj-wieczorem-porabiam-instaluje-minta-na-m/