Aktywne Wpisy

Amigoyamigo +164

mirko_anonim +167
✨️ Jak zgłaszać patoparkowanie we Wrocławiu? Ⓘ
Minął rok od kiedy zacząłem zgłaszać patoparkowanie we Wrocławiu przez serwis uprzejmie donoszę. Zgłaszam tylko na policję, bo jestem przeciwny SM jako organizacji i uważam, że każda SM powinna zostać zlikwidowana.
- Przez ten czas tylko raz musiałem iść do sądu, bo komuś się wydawało, że wie lepiej gdzie może parkować.
- Kilkadziesiąt (może łącznie z 30) razy byłem na komendzie podpisać zeznania.
Minął rok od kiedy zacząłem zgłaszać patoparkowanie we Wrocławiu przez serwis uprzejmie donoszę. Zgłaszam tylko na policję, bo jestem przeciwny SM jako organizacji i uważam, że każda SM powinna zostać zlikwidowana.
- Przez ten czas tylko raz musiałem iść do sądu, bo komuś się wydawało, że wie lepiej gdzie może parkować.
- Kilkadziesiąt (może łącznie z 30) razy byłem na komendzie podpisać zeznania.
źródło: IMG-8935
Pobierz

Opis typu "ISTP" i w sumie nie ma co pisać, bo przecież wiesz już, jaka jest laska.
Aż chyba sobie wstawię do opisu "CHUI" (╯°□°)╯︵ ┻━┻
źródło: comment_159531721695KEjJIc8CEFq8ReOSMUgv.jpg
Pobierz@starsi_panowie: Jeśli wpisywałyby to na poważnie, to jak najbardziej. Bardziej interesuje mnie astronomia, ale ze względu na starożytne kultury nie kwestionuję astrologii i uważam, że "coś" w tym musi być. Oczywiście traktowane na poważnie, a nie horoskopy z gazet i taroty z telewizji.
Co do tych testów, to zrobiłam parę razy i wychodzi ISFJ. Opis pasuje do mnie jak ulał