LostHighway
1373
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
zielonestopylucyfera
@LostHighway wyłóż 12k na gejmingowego pc, ogrywaj stare klasyki. Czuje dobrze człowiek. ( ͡º ͜ʖ͡º)
552
aksal89
@Multumos: Przebijam - Settlers 2 z 1996 roku XD
96
S-Type
Proszę zrobić miejsce dla klasyka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
17
Multumos
True. Jak kupiłem nowego kompa pierwszą grą jaką zainstalowałem beyond good & evil z 2003 bodajże
11
soulburner
Jak poskładałem swojego desktopa kilka miesięcy temu, na pierwszy ogień poszedł Baldur's Gate 2, Gothic 2 i Oblivion. Następny w kolejnce jest Morrowind, ale w międzyczasie przypomniało mi się, że nie ukończyłem Wiedźmina 3 przed śmiercią poprzedniego zestawu, więc obecnie bawię się w Geralta i co chwilę zachwycam fabułą, grafiką i płynnymi 60 efpeesami ;)
4
EissIckedouw
@LostHighway: Nie wiedziałem, że Cavill to taki poliglota
3
nikifor
@aksal89: ok, Settlers 2 10th anniversary edition własnie zakupiona na GOG.com :D
3
Wrath_of_the_Tyrant
On nic nie kupił. Części przysłał mu Asus a on miał zrobić krótki film. Za posta pewnie dostał kilkaset tysi.

@molochrb: ta, dostał części od asusa za free i dlatego zamazał logo "ROG" na samym początku xD
3
DonPablito
@LostHighway: Mam nowe marzenie... odaplić sobie herosików na projektorze na moim w-------m kompie, jak już jedna mirabelka pokazała ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2
C.....i
C.....i
@aksal89: Prince of Persia z 1989. Makao ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2
aksal89
@nikifor: Ja nigdy nie grałem chyba w żadną inną ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale we wszelkich zestawieniach wszyscy są zgodni, że dwójka najlepsza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2
TrocinN12
@LostHighway: anno 1602
2
lionbest
@topola_osika: Tylko The Settlers 2, może być aniversary bo gameplay ten sam.
2
Francisco_dAnconia
@nikifor: Ta gra jest nawet teraz przeurocza.
1
oddajciemikontozlodzieje
@czarnaMamba97: wyglada jak pierwsza misja kampanii zamek vs inferno
1
J.....y
J.....y
@LostHighway: Kto to jest?
1
S.....S
S.....S
@zielonestopylucyfera: mam to samo xD może nie 12K włozyłem, ale sporo gratów miałem xD ogólnie upgrade mnie ~8K kosztował, gram w indie, heroesy i stare gry. No i RDR2, ale ciii ;]
1
AdamMickiewicz
@topola_osika: Oooo tak, mam już mokro...
1