Aktywne Wpisy
marta_am +16
Mamy z mężem mały konflikt i zastanawiam się, kto tutaj ma rację.
Oboje mamy różne hobby. On bilard, a ja planszówki i w różne dni chodzimy sobie osobno do klubów. Umówiłam się z dwoma chłopakami z klubu, ze raz w tygodniu dodatkowo będziemy umawiali się u mnie w domu (mam duży dom i ogólnie najlepsze warunki) na dodatkową partyjkę gry. Jest to gra kampanijna, ze scenariuszami, nie da się w to za
Oboje mamy różne hobby. On bilard, a ja planszówki i w różne dni chodzimy sobie osobno do klubów. Umówiłam się z dwoma chłopakami z klubu, ze raz w tygodniu dodatkowo będziemy umawiali się u mnie w domu (mam duży dom i ogólnie najlepsze warunki) na dodatkową partyjkę gry. Jest to gra kampanijna, ze scenariuszami, nie da się w to za

Knaga_powrot +208

źródło: comment_1595171110Gfdww8BUlOHLOeYqJOVFZu.jpg
Pobierz@elf_pszeniczny: do dworca dojedzie ¯\_(ツ)_/¯
źródło: comment_1595183271Xt6W3Cqu4YbMJ17WSvkSxS.jpg
PobierzMmm argumentum ad niderlandum, czyli miasta budowane od zera na płaskim terenie, wydartym morzu, gdzie wszystko można było rozplanować.
A w dubaju to majo metro z klimom i klasami jak w samolocie!
Argumentacja jak "a bo na zachodzie to przejścia dla pieszych majo lepsze!!!", z pominięciem, że np. w takich Niemczech, masz jedno oznakowane przejście, gdzie się musisz zatrzymać jak ktoś przy nim stoi,