Aktywne Wpisy
bert74 +14
Witam, jestem tu nowy więc proszę o wyrozumiałość.
Od pewnego czasu moim "guilty pleasure" stało się czytaniem postów spod tagów #przegryw #blackpill #redpill itp. Początkowo dlatego, że czułem pewnego rodzaju dumę, że osobiście udało mi się uniknąć tego losu. Pomagało mi to unaocznić drogę jaką przeszedłem, bo kiedyś byłem w podobnej sytuacji.
Jeszcze jako licealista nie miałem zbyt wielkiego powodzenia wśród dziewczyn. Miałem spore grono znajomych, ale raczej nie byłem postrzegany jako
Od pewnego czasu moim "guilty pleasure" stało się czytaniem postów spod tagów #przegryw #blackpill #redpill itp. Początkowo dlatego, że czułem pewnego rodzaju dumę, że osobiście udało mi się uniknąć tego losu. Pomagało mi to unaocznić drogę jaką przeszedłem, bo kiedyś byłem w podobnej sytuacji.
Jeszcze jako licealista nie miałem zbyt wielkiego powodzenia wśród dziewczyn. Miałem spore grono znajomych, ale raczej nie byłem postrzegany jako
Reevo +2
Kładąc stopy na kanapie, zdejmujecie skiety?
Ja zdejmuję, bo brzydzi mnie przenoszenie na nich resztek moczu z łazienki, lub syfu z korytarza.
Różowa nie zdejmuje i każe mi ogarnąć swój autyzm.
Od kiedy normą jest bycie brudasem ?
#kiciochpyta #rozowepaski #niebieskiepaski
Ja zdejmuję, bo brzydzi mnie przenoszenie na nich resztek moczu z łazienki, lub syfu z korytarza.
Różowa nie zdejmuje i każe mi ogarnąć swój autyzm.
Od kiedy normą jest bycie brudasem ?
#kiciochpyta #rozowepaski #niebieskiepaski
Zdejmujecie skarpety kładąc nogi na kanapie?
- tak 8.1% (122)
- nie 91.9% (1392)

I cyk, prętem po klatce XD
#neuropa #tvpis #rosja #4konserwy #bekazprawakow #polityka #twitter #bekazpisu
Naprawdę akurat on ma czelność naśmiewać się ze słabego angielskiego Dudy? XD
Kiedy wybrano go na jedno z najważniejszych stanowisk UE gość dukał gorzej niż dudeł, do tego latały wtedy informacje o dość sporych wydatkach KP na kursy angielskiego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A dlaczego miałby tego nie robić?
Tusk przynajmniej wiedział, że ma ograniczone zdolności posługiwania się językiem angielskim i mocno zaczął nad nim pracować. Do struktur UE wszedł w 2014 roku, czyli rok przed objęciem Dudy stanowiska Prezydenta RP.
Duda jest na stanowisku prezydenta od 5 lat i nadal duka po angielsku jak średnio ogarnięty licealista, czego dowodem jest ta rozmowa telefoniczna.
Duda miał 5 lat, aby poświęcić godzinkę dziennie na
Wiesz, Tusk wcześniej przez 7 lat był premierem ( ͡° ͜ʖ ͡°) z drugiej strony Duda był wcześniej europosłem. Generalnie słaba znajomość angielskiego u Tuska wtedy i u Dudy dziś jest czymś żenującym. Ale to nie Duda naśmiewa się z czyjejś znajomości angielskiego. Słaby angielski Tuska przez wiele lat był powodem drwin, więc w tej konkretnej sytuacji powinien się po prostu zamknąć.
@vvvariacik: A w którym momencie Tusk naśmiewa się z angielskiego Dudy?
On odpowiedział jedynie na słowa Andrzeja Dudy, który w tej rozmowie stwierdził, ze Tusk go nie lubi.
No przecież to jest ewidentna szydera, wszystkie wcześniejsze twitty Tuska były po polsku, a ten skierowany bezpośrednio do Dudy nagle jest po angielsku.
Duda jest 5 lat prezydentem, ma do dyspozycji ogromny budżet i dowolnego specjaliste jako nauczyciela, ma tez na to czas, w te 5 lat spokojnie nauczysz się jednego języka chodząc za zajecia po robocie i poświęcając trochę swojego czasu, mój