@Reevhar: fryzura na irlandczyk wannabe? Takie fyrzury pasuja jak kazde inne - ladnym osobom z ladnymi, gestymi wlosami. Jak masz zakola albo wlosy rzadkie jak barszcz to nic cie nie uratuje.
@Reevhar: ja wiem, że w temacie "moda męska" to każdy się sili jaki to jest elegancki a każdy wygląda jak klon i produkt czasów, ale przy fryzurze jeżeli masz kędzierzawe czy kręcone włosy to może ci taki efekt jak na zdjęciach nie wyjść. Jak masz odstające uszy to golenie się tuż nad nimi może wyglądać źle. Jak ci się układają tak jak na zdj. 4 to tworzy ci się "stożek"
@Naturmensch: obcinalem się podobnie przez. ostatnie 1.5 roku, odkąd zaczęła się pandemia musiałem obcinać się sam i zgoliłem się na 1mm i wiecie co? Najwygodniej jak nigdy i kupę siana w kieszeni bo średnio co 3tyg szło 60zl na barbera.
źródło: comment_1594738534LilzHftq4HI7ImUQPVU6do.jpg
PobierzKtóra fryzura najładniejsza?
@SarahC: hehe wiadomo mati tylko maszynką na łyso, po co komu jakie fikuśne fryzury
Jaki nawalisz tonę pomady to może. Been there, done that.
Oglądałem "recenzję" reuzela u tego pana i u niego się to jakoś trzyma ¯\_(ツ)_/¯
https://www.youtube.com/c/beardrustofficial
@Porucznik_Blaze: Nieogarnięty fryzjer to może tak. Ale to co wymieniłeś to trzy zupełnie inne fryzury.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora