Aktywne Wpisy

Też macie tak, że im starsi jesteście, tym bardziej przeżywacie jakieś ludzkie dramaty w filmach/serialach/grach? Kiedyś jak coś oglądałem, to miałem raczej wywalone, a teraz momentami się dosyć mocno przejmuję. Może to przez zwielokrotnienie i poznanie różnego rodzaju doświadczeń życiowych...
#pytanie
#pytanie

annlupin +2
jakie muzyczki do wina rano najlepiej
Ta maszyna już ruszyła i się nie zatrzyma.
#nieruchomosci #polityka
źródło: temp_file339299501397754798
PobierzMoże kupić coś na co cię stać, w miejscu gdzie cię na to stać. Nieźle politycy rozpuścili niektórych, tylko daj i daj.
Dziś nie żyto, tylko beton.
Kapitał nie ruszy bo go nigdy tam nie było. Obecne ceny to są życzenia a nie realne pieniądze. Gdybym ja kupił samochód za 30zł a następnie żądał za niego 40 milionów, to nie znaczy że na rynku pojawiło się 40 milionów tylko tyle, że mi odbiło (albo kupującemu za taką cenę)
Więc tak naprawdę pieniądze mieszkań odzyskają tylko ci, którzy sprzedadzą pierwsi. Reszta odzyska procent włożonej sumy
@Gilgamesz69: niekoniecznie. Ludzie są tak roszczeniowi. Ostatnio słyszałem rozmowę dwóch kasjerek o wyłudzaniu mieszkań socjalnych. I one wg rozmowy bazowały na doświadczeniach wielu znajomych.
Najbardziej podobało mi się zdanie, że ktoś tam jest frajer, bo oficjalnie coś wynajal i teraz widać że go stać na wynajem to nic nie dostanie.
Mieszkania socjalne, to też patologia
Masz 15 lat czy problemy z głową?
Może jak ktoś pracuje w Poznaniu to niech sobie kupi mieszkanie w Gorzowie Wlkp i sobie
Ciocia Kasia to najlepsza rzecz w tym gównianym rządzie.
Polecam w celu benchmarku rynku, sprawdzenie ile w sąsiednich państwach kosztują mieszkania, na takiej Słowacji, Czechach czy nawet w Niemczech - żeby nie przegapić momentu 😃