Aktywne Wpisy

WielkiNos +152
Wyszłam sobie dziś o 6:00 na spacer. Idę ulicą, a na trawniku tuż obok chodnika jakiś psiarz wysrywa właśnie swoje 2 psy. Jeden z nich, ten który był już chyba po nagle sie odwrócił i chciał mi skoczyć do ręki uje ać. Psiarz zdążył psa w ostatniej chwili pociągnąć mocno za smycz. Przeprosił.
Wiecie co jest najśmieszniejsze? Że po czytaniu tych wszystkich psiarskich wysrywów na różnych forach i grupach ja wiem dlaczego
Wiecie co jest najśmieszniejsze? Że po czytaniu tych wszystkich psiarskich wysrywów na różnych forach i grupach ja wiem dlaczego
źródło: temp_file2030933746967374700
PobierzJak mieszkam na wsi i kupuję napoje w lokalnym sklepie to gdzie mam to co mam zrobić z butelkami/puszkami?
#butelki #systemkaucyjny
#butelki #systemkaucyjny

https://www.strava.com/activities/3718662183
W Niedzielę udało mi się wziąć udział po raz pierwszy w Brevecie. było to Mińskie 200. Udało się ukończyć, a co jeszcze bardziej mnie cieszy to to, że wbiłem kilometrową życiówke i pomimo cięzkiego (12.5kg), stalowego gravela i opon 40C zrobiłem to ze średnią 26.7km/h. Trasa super malownicza. Polecam każdemu :)
#rowerowyrownik #rower #gravel #szosa
źródło: comment_1594211515flmUmipr1JuTRLiCciL1vb.jpg
PobierzOczywiście, że jest to zależne od trasy, do tego mam mało kolarskie wymiary (125kg) :( motywuje się tym, że może w nastepnych latach będzie lepiej
@klark:
Ludzie z którymi jeżdżę jeżdżą wolniej, solo kolarze zazwyczaj mnie mocno wyprzedzają i nawet nie ma sensu wskakiwać na koło bo zaraz ich tracę - zastanawiam się powoli czy nie mam trochę za małego roweru przez co uda
W zeszłym roku robiłem kaszebe runda (125km). Na oponach 25mm wykręciłem średnia 29kmh
@m4kb0l Akurat oni starali mi się uciekać. Ale czesto to oni mi wskakiwali na koło bo taki wielki dzik jak ja to robi dobry tunel aero. Braki w mocy/oponach nadrabiałem aerodynamiką kładąc się na lemondce.
@kodi1911 Dzięki. Najbardziej wage niestety odczuwałem na podjazdach. Fizyki nie oszukam. Koledzy na szosach wtedy