Wpis z mikrobloga

@Kasahara: Nie no czuje się git, to nie zbijam :) Co 2 tygodnie wystarczy jak będę kontrolował?
Bo w sumie za parę tygodni przejdę na długi estr i się zastanawiam czy coś to zmieni.
  • Odpowiedz
@LastSeason: jak po 5 tyg. to bardzo niewiele Ci estro wywaliło, jeśli nie stosowałeś żadnych inhibitorów aromatazy. Ja zbijałem tylko jak mi przekroczyło 100pg/ml ale tylko dlatego, że trochę źle się czułem na tak wysokim estro. Przy 61pg/ml jeszcze bym nie zbijał, tym bardziej jak się dobrze czujesz.
  • Odpowiedz
@matiimakaka: Mam pod ręką gdyby była potrzeba brania ale nie widziałem takiej potrzeby to dalej sobie leży ( ͡° ͜ʖ ͡°) Widziałem że sporej grupie osób wywala też prolaktynę przy estro, od czego to zależy czy wywali samo estro czy prole też?
  • Odpowiedz
jak po 5 tyg. to bardzo niewiele Ci estro wywaliło, jeśli nie stosowałeś żadnych inhibitorów aromatazy

@matiimakaka: dużo zależy od diety, suplementacji i składu ciała i pewnie jakiś predyspozycji też. Mi też w ogóle estro nie wywala, nawet poza normę nigdy nie wyszło, ale ino teścia solo biłem. W ogóle kiedyś czytałem że cynk jest inhibitorem aromatazy to go żarłem na cyklu, może to coś dało
  • Odpowiedz
@LastSeason: Nie wiem czy tak jest faktycznie, przecież to wiedza z neta. W źródle było że może być w większych dawkach. Ale czy były tam badania to nie pamiętam, w każdym razie dobrze przeciwdziała syfom to nie zaszkodzi.
  • Odpowiedz