Aktywne Wpisy
mpetrumnigrum +22
#heheszki #niebieskiepaski
Jakie umiejętności posiadacie jakie NIE mają dzisiejsi 20 latkowie (i nie jest to waszą pracą)?
Ja zacznę:
-potrafię ustawiać zapłon w silnikach z platynkami.
-rozróżniam rodzaje motyk i wiem że trzeba je ostrzyć tak samo jak szpadle.
-potrafię wyczyścić komin i piec z sadzy.
Jakie umiejętności posiadacie jakie NIE mają dzisiejsi 20 latkowie (i nie jest to waszą pracą)?
Ja zacznę:
-potrafię ustawiać zapłon w silnikach z platynkami.
-rozróżniam rodzaje motyk i wiem że trzeba je ostrzyć tak samo jak szpadle.
-potrafię wyczyścić komin i piec z sadzy.

Lavaray +110

Cudowna aukcja "GRZECZNOŚCIOWA/WEEKENDOWA" ^^ Redmi Note 8 PRO za 450zł w ilości 8 sztuk. Albo iPhone 8 256GB za 679zł (9 sztuk). Tylko przed zakupem konieczny kontakt, żeby wysłać piniążki lub "zaliczkę" blikiem, albo na podany numer konta. No ale nie ma się czego bać, przecież arturooooooo to wiarygodny allegrowicz z zerową ilością komentarzy i kontem założonym tydzień temu.
#xiaomi
#iphone
#allegro
#oszustwo
#telefony
Dodam że tak samo kupiłem kilka lat temu Playstation 3 tylko udałem głupa i zapłaciłem przez PayU. Oczywiście gdybym tego nie zrobił straciłbym 700 zł...
:-)
https://allegro.pl/uzytkownik/arturooooooo/oceny
I jeszcze specjalnie w tym fejkowym komentarzu (który zapewne sam sobie dodał z innego konta) podkreśla, że MIMO WPŁATY NA KONTO wszystko przebiegło pomyślnie. Sprzedwca jest w 100% PEWNY! No leżę haha.
Ludzie dostawali małpiego rozumu i widząc podejrzanie niską cenę i - zgodnie z kc - podejrzane okoliczności, za wszelką cenę chcieli kupić i
Sam dałem się skroić kilka tygodni temu, a raczej się pilnuje i nigdy wcześniej nie zostałem oszukany