Wpis z mikrobloga

To wybrałeś zdjęcie mało oddające rzeczywistość, trzeba było wstawić kawę z bitą śmietaną, jaką opisujesz.

@Ohtien: Nie jestem autorem zdjęcia, nie sprzedaję też żadnych planów dietetycznych. Wrzuciłem po to żeby zwrócić ludziom uwagę że jedzą więcej niż myślą.
Nie wiem co jest w szklance, może farba z cukrem.
  • Odpowiedz
nie wiem co to za nadchleb kromka 230 kcal XD

@PaulStanley: chleb + masło orzechowe i masz.. jeszcze zależy wiadomo jaki chleb, ale da radę to zrobić.

Szklanka soku jaką liczymy ma najczęściej 250 ml, sok wyglada mi na jakiś pomarańczowy a kalorii 2x więcej niż w soku pomarańczowym.

@Ohtien: hamerykański rysunek, więc wszystko większe.. czyli szklanki tak 400 ml muszą mieć ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
fantazja z dżemem nie ma tyle co ta kawa xD

@Czimchik: Nie doceniasz ile ludzie cukru w---------ą do kawy. Ja piję wyłącznie czarną i gdy mam okazję spróbować smakowej kawy z dunkin donuts albo starbucks to czuję prawie sam cukier.
  • Odpowiedz
@Andrzejek13: przecież to bullshit, to tak jakby mówić Metr na kilometr xD

Hurt, zapsialiśmy dużą literą więc to już coś innego, durr

Od teraz zamiast 1km będę pisał 1 M Bo to metr ale z dużej więc x1000
  • Odpowiedz
@Kasahara: Gdzieś Ty Borsuk widział śmietanę w kawie w kawiarni :o? Czasem mi się zdarzy wypić w costa lub sb kawę (cappuccino czy latte), to widzę co tam jesr. Jakieś 200 ml mleka 3,2% (można zamienić na 0,5%) i kawa. Nie wiem kto sobie ubzdurał 250 kcal w tym, ale zapewniam, ze tyle nie ma. Kawę czasem podłodze, 1 łyżeczka to 7 g cukru czyli 30 kcal niecałe. Mleko 3,2
  • Odpowiedz