Aktywne Wpisy

adisoniusz +195
Ogladam 12 gniewnych ludzi. Czarno-biały film gdzie 12 typów siedzi w pokoju i dyskutuje. Ale to jest dobre
źródło: temp_file4807261444847723908
Pobierz
vieniasn +60
przygotowywanie i spożywanie pożywienia jest zdecydowanie zbyt męczące i żmudne a tu jeszcze trzeba składniki pozyskać no za jakie grzechy ludzie muszą jeść

#motoryzacja #humorobrazkowy
źródło: comment_1593669918jkzVyKxKUB2cvu2vr4EX1i.jpg
Pobierz@WscieknietyWaz:
źródło: comment_1593684143nqzLw0CSWNELXCuJJr0JnZ.jpg
PobierzJedyne co mnie w-----a to ludzie, którzy nie rozumieją przyjemności jaką sprawia mi obsługa samochodu, więc projektują na mnie swoje kompleksy na punkcie zamożności.
A szczególnie, gdy robią to ludzie jeżdżący jakimiś gruzami albo mdłymi, praktycznymi do porzygu kombiakami dla rodzin.
No niestety, większość ludzi nie potrafi się postawić w czyjejś sytuacji. Ja już bym sobie polatał takim praktycznym do porzygu, mdłym kombiakiem w
Lubię też czytać i oglądać o nietypowych autach. Niektóre konstrukcje są bardzo oryginalne.
Nic mi więcej nie potrzeba czekam sobie na zwolnienie miejsca na myjni, pot kapie mi po czole. Przypominam seicento zatankowane, zero potrzeb, zero testosteronu bo mam Seicento, nie muszę się z nikim ścigać bo i tak nie mam czym. Mam hajs na gaz i nie działająca klimę i seicento zatankowane. Pozdrawiam.