Aktywne Wpisy

Defined +769
titus1 +184
Mój rudy kumpel kot Donald dziś zakończył życie. Miał raptem 3 lata i 10 miesięcy Zginął przez ludzką zawiść, został otruty. Był ze mną odkąd znalazłem go jako pół ślepe, zasmarkana kocie. Mistrz dzikich gonitw z psem, które odbywały się po domu w środku nocy. Wybitny specjalista od spania u wylotu powietrza w laptopie. Znakomity smakosz saszet. Trzymaj się tam, gdziekolwiek jesteś. #koty #zwierzeta #przyjaciel
źródło: 1000001595
Pobierz

Cześć. Mam mały problem na AWSie. Wrzuciłem na lambdę skrypt w pythonie do automatycznego włączania i wyłączania EC2. Czy ma ktoś jakiś pomysł, dlaczego na jednej maszynie to działa bez problemu, a na drugiej działa tylko wyłączanie? Wysłanie komendy "ec2.start_instance" powoduje, że kompletnie nic się nie dzieje.
Orientuje się czy gdzieś są jakieś logi, które mogłyby mi podpowiedzieć co tam dokładnie się dzieje? Jedyne logi jakie znalazłem to te systemowe dla EC2, ale tam nic nie ma jeśli maszyna jest wyłączona.
"Statement": [{
"Effect": "Allow",
Obie maszyny miały dodany ten tag w tym samym czasie. Gdy działały, uruchomiłem skrypt z parametrem "stop" i obie maszyny się zatrzymały. Potem uruchomiłem skrypt z parametrem "start" i wstała tylko jedna. Myślałem, że to może być kwestia tego, że próbuję
Dzięki za próbę pomocy :)